Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 140 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


70 χρόνια πριν, δύο αδελφές, η Doris και η Margaret Wiles, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τους συντρόφους τους, την ίδια ημέρα, γιορτάζοντας σήμερα – από κοινού – 140 χρόνια γάμου.



Οι δύο αδελφές παντρεύτηκαν στο ίδιο παρεκκλήσι στο Manchester το φθινόπωρο του 1939, παραμονές του πολέμου και σήμερα έχουν, και οι δύο μαζί, 7 παιδιά, 24 εγγόνια και 34 δισέγγονα.
Η 92χρονη σήμερα Doris, που ζει στο Macclesfield δήλωσε : «Φοβόμασταν πως θα σκοτωνόμασταν, γι΄ αυτό αποφασίσαμε να παντρευτούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η αδελφή μου και ο σύζυγός της ένιωθαν το ίδιο κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε διπλό γάμο».

«Είχα στη διάθεσή μου μόλις λίγες εβδομάδες για να ετοιμάσω τα νυφικά μας και τα φορέματα των παρανύφων, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν πολύ όμορφος γάμος.. Δε χωρούσαμε όλοι στο εκκλησάκι όμως κι έτσι αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε αλλού», ανέφερε η ίδια.

Η 94χρονη Margaret, από το Wythenshawe, είπε πως με την αδελφή της ήταν ανέκαθεν πολύ κοντά σα δίδυμες. «Ήταν πολύ όμορφο το γεγονός ότι παντρευτήκαμε την ίδια μέρα», προσέθεσε.

Η Doris που τότε ήταν 22 ετών, παντρεύτηκε τον 25χρονο τότε μηχανικό Lawrence Gregson και η 24χρονη τότε Margaret τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό της, Clarence Corbishley.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες