Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ!!!



O Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος ήθελε τον κάνει να σωπάσει για τη στήριξή του στην κουβανέζικη επανάσταση λέγοντας ότι αποτελεί ντροπή για τους "γιάνκις". Η ιταλική κυβέρνηση επίσης τον ήθελε... μουγγό για την κριτική που ασκούσε στον Πάπα η οποία "προκαλούσε" το Βατικανό!


Τώρα η FIFA θέλει να τον τιμωρήσει με πέντε αγωνιστικές με την ελπίδα ότι τελικά θα καταφέρει τελικά να τον κάνει να... σκάσει. Μάλλον αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στη FIFA θα πρέπει να "συμβουλευτούν" το πρόσφατο παρελθόν για να μάθουν ότι... δεν έχουν ούτε μία ελπίδα!

Ένα χρόνο μετά την πρώτη "μάχη" του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με τον Τύπο ως προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αργεντινής το παγκοσμίου φήμης περιοδικό FourFourTwo θυμήθηκε τις καλύτερες ατάκες του και το SPORT 24 σας τις παρουσιάζει.

Απολαύστε τις...

"Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αλλά εδώ είναι το "Aφεντικό" που αποφασίζει"... Για το ότι δεν είναι πρώτη, δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη επιλογή για την ανάληψη της Αργεντινής τονίζοντας ότι δεν αποφασίζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά το "Αφεντικό" της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινή (σ.σ. AFA) ο πρόεδρος Γκροντόνα.

"Πρώτα από όλα, η Αργεντινή δεν παίζει φιλικά αλλά διεθνή παιχνίδια"... τόνισε πριν αποφασίσει την αποστολή για το πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός της Αργεντινής εναντίον της Σκωτίας. Περιττό να αναφέρουμε ότι μετά την ατάκα του όλοι στην αίθουσα Τύπου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

"Δε φοβάμαι να χάσω το στέμμα μου"... για το ενδεχόμενο να τσαλακώσει την εικόνα που έχει "χτίσει" ως ποδοσφαιριστής.

"Είναι ο Μασεράνο μαζί με άλλους 10"... ανέφερε για την επιλογή της ομάδας πριν από τον πρώτο του αγώνα.

"Είναι ο Μασεράνο και ο Μέσι μαζί με άλλους 9"... για την επιλογή της ομάδας μερικούς μήνες αργότερα.

"Είναι ο Μασεράνο, ο Μέσι και ο Γιόνας Γκουτιέρες συν άλλους 8"... είπε για την αποστολή μετά το φιλικό με τη Ρωσία.

"Ο Ομπάμα έφτασε εκεί που είναι επειδή του επέτρεψαν να επιλέξει τους ανθρώπους που ήθελε στην ομάδα του. Οπότε γιατί να μην το κάνω και εγώ;"... δήλωσε όταν του απαγόρευσαν τον Όσκαρ Ρουγκέρι στο επιτελείο του.

"Αν ο Ρικέλμε δεν μπορεί να νικήσει τον προσωπικό του αντίπαλο, τότε δεν είναι καλός για μένα"... Αυτό είπε μερικές ημέρες πριν ο Ρικέλμε αποσυρθεί από την εθνική.

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι ο δικός μου Μαραντόνα"... υπογράμμισε υποκλινόμενος στο ταλέντο του άσου της Μπαρτσελόνα.

"Δε φαίνεσαι να γυμνάζεσαι αρκετά, οπότε φαντάσου εάν..."... απάντησε σε δημοσιγράφο με αφορμή την ερώτησή του για τη μη προπόνηση της ομάδας το πρωί.

"Η χελώνα απέδρασε"... είπε για τον Ζαμπαλέτα με αφορμή την άφιξή του στην αποστολή της εθνικής για πρώτη φορά όντας τραυματίας.

"Ο αγωνιστικός χώρος που έπαιζα στο Villa Fiorito ήταν καλύτερος από αυτόν της Ρίβερ"... για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ.

"Τα αποδυτήρια είναι ακριβώς τα ίδια όπως στο Μουντιάλ του 1978"... για την κατάσταση στα αποδυτήρια της Ρίβερ Πλέιτ.

"Όταν το Περού ισοφάρισε, πέθανα. Αλλά είχα ξεχάσει τον... Άγιο Παλέρμο"... δήλωσε για το γκολ του Παλέρμο.

"Δεν παραιτούμε, ούτε φεύγω"... είπε μέρες μετά από...

... "Θα μιλήσω στον Γκροντόνα και θα δω αν θα συνεχίσω αλλά πάντα κάτω από τους δικούς μου όρους".

"Στις κυρίες ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, αλλά σε εκείνους που δεν πίστεψαν σε εμένα μπορούν να τον γλείψ!@#. Και μπορούν να συνεχίσουν να τον γλείφ!@#"... πριν την συνέντευξη Τύπου και μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010.

Λίγες στιγμές πριν... "Μπορείτε να το βάλετε στον κ!@# σας"...

"Δεν οφείλω να απολογηθώ. Αυτοί που άσκησαν κριτική σε εμένα και την ομάδα είναι αντι-Αργεντινοί και δεν θέλουν η ομάδα να προκριθεί. Δεν μπορώ να συγχωρήσω κάτι τέτοιο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες