Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ BRIDGESTONE,ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2010 ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1...


«Βόμβα» μεγατόνων έσκασε μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον κόσμο της Formula 1! Η Bridgestone, η μοναδική που παρέχει ελαστικά στις ομάδες, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στα τέλη του 2010, όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό της με τη FIA.



Ο Χιρόσι Γιασουκάβα, διευθυντής της Bridgestone Motorsport, εξήγησε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μπέρνι Εκλεστοουν και τη FOM, τις ομάδες της Formula 1, με τις οποίες ήταν τιμή μας να συνεργαστούμε και τους πολλούς φίλους του θεσμού που παρακολούθησαν τις δραστηριότητες μας τα τελευταία 13 χρόνια», ενώ η ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Τα μαθήματα που πήρε η εταιρεία από την επιτυχή συμμετοχή της στη Formula 1 μεταφράστηκαν σε καινοτομίες που μπορούν να εφαρμοστούν στη σχεδίαση και την κατασκευή των ελαστικών. Επιπλέον, η συνεργασία με την F1 συνέβαλε στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας και την ανάδειξή της ως την ηγέτιδα δύναμη στην Παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής ελαστικών».

Η Bridgestone, η οποία βρίσκεται στην F1 από το 1997 (έχει κερδίσει 156 Grand Prix, 10 τίτλους Οδηγών και 10 τίτλους Κατασκευαστών), αλλά από το 2008 είναι ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών, θα συνεχίσει να παρέχει ελαστικά στο MOTOGP και στο GP2…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες