Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στη συνεχεία στην υπόλοιπη χώρα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Βελτίωση τη νύχτα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και γρήγορα καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα βαθμιαία σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και αργότερα καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Από το βράδυ θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7, βαθμιαία 8 και πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και αργότερα καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε νότιους 5 με 7 μποφόρ και το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 ενισχυμένοι βαθμιαία σε 6 με 7 μποφόρ. Το βράδυ θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες