Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΟΚ:ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ


Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον Κώστα Χαλκιά μετά τις εξετάσεις που έκανε.Ο Βιερινια σε καλύτερη κατάσταση...
Από 10 έως 15 ημέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Κώστας Χαλκιάς. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έδειξαν διάταση α’ βαθμού στη γάμπα, με συνέπεια να χάσει το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό, ενώ κατά τα φαινόμενα θα χάσει και τα δύο ματς της εθνικής μας ομάδας με την Ουκρανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2010.
Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος υπέστη κάκωση ποδοκνημικής με οστικό οίδημα και οι πιθανότητες για συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι του Δικεφάλου με τους ακρίτες είναι μοιρασμένες, καθώς η επιστροφή του στις προπονήσεις θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του αυτή την εβδομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Φιλομένο. Πρόγραμμα θεραπείας έκανε ο Κονσεϊσάο, ενώ ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο ξεκίνησε ο Τζόε Μπιζέρα.
Από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδος θα απουσιάζει ο Πάμπλο Κοντρέρας, λόγω υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Χιλής.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες