Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ...


Ο Ολυμπιακός υπέστη ένα σοκ απέναντι στον Ηρακλή και ισοφαρίστηκε στο 92ο λεπτό με γκολ του Βέλλιου. Βέβαια, χρειάστηκε και η διαιτητική εύνοια για να πάρει αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς στο 80' ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Μήτρογλου με κεφαλιά. Ο Ζίκο πάντως, μίλησε για... ήττα. Άλλωστε, η ισοπαλία για τον Θρύλο μέσα στο Φάληρο είναι πάντα σαν χαμένο παιχνίδι.


Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε ότι "έχω ξαναζήσει τέτοιες εμπειρίες στην καριέρα μου. Όταν χάνεις ευκαιρίες, δίνεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει και έτσι έγινε. Για εμάς, η ισοπαλία είναι σαν ήττα. Σε κάποια στιγμή, η φυσική μας κατάσταση φάνηκε να είναι πεσμένη, αλλά μπορέσαμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες παρά τις απουσίες. Πάντως, για μια ακόμη φορά είχαμε παίκτες που τραυματίστηκαν μέσα στον αγώνα. Εμείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέσα στο γήπεδο".

Όσον αφορά το Λεντέσμα, είπε πως "δεν γνωρίζω από τώρα πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αισθάνθηκε ένα τράβηγμα και έτσι αναγκάστηκα να τον βγάλω από το παιχνίδι", ενώ για τους νέους παίκτες της ομάδας πρόσθεσε ότι "είναι παίκτες με ποιότητα και τους δίνω ευκαιρίες προκειμένου να βελτιωθούν. Έχω πάρει τους παίκτες από την μικρή ομάδα και σκοπεύω να δουλέψω μαζί τους. Όμως, απλά θα βοηθήσουν και δεν θα αλλάξουν την κατάσταση".

Εν συνεχεία, μίλησε για τις απουσίες: "Είχαμε ένα αγώνα μέσα στην εβδομάδα, ενώ οι αντίπαλοι ξεκουράστηκαν. Πάντως, δώσαμε και εμείς δικαίωμα στον Ηρακλή να ελπίζει, αφού δεν βάλαμε δεύτερο γκολ. Σε ένα παιχνίδι με τόσες ευκαιρίες, πρέπει να σκοτώνεις τον αντίπαλο αλλιώς το πληρώνεις".

Ο Ζίκο μίλησε και για τα τρία μπακ που χρησιμοποιεί, λέγοντας ότι "θα τα βγάλω πέρα με όσους παίκτες έχω στην διάθεσή μου. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ο παίκτης που να συνδέει την άμυνα με την επίθεση".

Τέλος, έκανε λόγο για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και τόνισε τα εξής: "Δεν είμαι εδώ για να κριτικάρω κανένα. Παίρνω αυτή την ομάδα και προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ. Σίγουρα είμαι οκτώ χρόνια προπονητής και πρώτη φορά έχω τραυματίες εννιά βασικούς παίκτες. Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός και θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας".

Σάββας Κωφίδης (προπονητής Ηρακλή): "Στο σημερινό παιχνίδι προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε δυσκολίες στον τρόπο ανάπτυξης στο πρώτο μέρος και ΄χαναμε συνέχεια μπάλες απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος και ειδικά στο τελευταίο τέταρτο πιστέψαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε και έστω και έτσι δικαιωθήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Ότι και να κάνει η ομάδα ευχαριστεί τους πάντες."

Για τον Ολυμπιακό: "Αυτό είναι θέμα του Ολυμπιακού και του προπονητή του. Πιστέυω πως παίζαμε με τον Ολυμπιακό, τα άτομα είναι άλλο ζήτημα. Ξέραμε πως ακόμη και νέους παίκτες ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός."

Για την συμβολή του: "Στο ημίχρονο που μιλήσαμε είπαμε πως θέλουμε να παίξουμε και αυτό μας έδωσε θάρρος."

Για το πόσο σημαντικό είναι αυτό το αποτέλεσμα: "Όταν παίρνεις ένα αποτέλεσμα, σου δίνει μια ώθηση για την συνέχεια."

Για το ακυρωθέν γκολ του Μήτρογλου: "Θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0. Είχαμε την τύχη και την πίστη πως μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Ας κοιτάξουμε το παιχνίδι και ας το δούμε πιο αισιόδοξα."

Για το επεισόδιο με τον Κατσιαμπή: "Δεν είδα τι έγινε. Θα συζητήσουμε αν έχει γίνει κάτι."


Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στα λάθη της ομάδας, τονίζοντας ότι "οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Δεν είμαστε απογοητευμένοι από το παιχνίδι και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος".

Από την πλευρά του, ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ είπε ότι "αν είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες