Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;


Από τη μία οι Ελληνικές Αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να «θωρακίσουν» τον οργανισμό τους απέναντι στον ιό Η1Ν1 κι από την άλλη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοινώνει ότι το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης, δεν προστατεύει τον οργανισμό 100% από την ασθένεια
Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της αντίστασης στο εμβόλιο είναι οι γιατροί των νοσοκομείων. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ποσοστό 58% του ιατρικού προσωπικού απάντησε ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί. Και οι νοσηλευτές, όμως, αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο: Μόλις το 7% δήλωσε πως θα κάνει το εμβόλιο, ενώ το 89% απάντησε κατηγορηματικά «όχι» στο εμβόλιο. Αντίθετα, στο Πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείο Αττικόν όλοι έχουν δηλώσει ότι θα εμβολιαστούν. Εξι στους δέκα πολίτες αρνούνται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού.

3 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!

phaethon είπε...

nai alla esi den vlepis oli mera eidisis na sou kanoun plisi egefalou...

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ...ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες