Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΤΟ ΜΟΔ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ...


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας θα εκδικαστεί η υπόθεση των αστυνομικών Επ. Κορκονέα και Βασ. Σαραλιώτη για το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ο οποίος έπεσε νεκρός στις 6 Δεκεμβρίου στα Εξάρχεια.



Αρχικά ήταν να δικαστούν στο ΜΟΔ Χαλκίδας αλλά το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου με διαδικασία κανονισμού αρμοδιότητας παρέπεμψε την υπόθεση στο ΜΟΔ Άμφισσας. Αυτή η εξέλιξη προήλθε ύστερα από την κρίση πως διακινδυνεύει η δημόσια ασφάλεια και τάξη μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις στο άκουσμα του θανάτου του 15χρονου Αλέξανδρου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο ανακοινώσεις που παροτρύνουν σε κινητοποιήσεις παρόμοιες με εκείνες του Δεκεμβρίου έξω από το δικαστήριο και την πόλη της Χαλκίδας κατά τη διάρκεια της δίκης με αποτέλεσμα να διακινδυνεύει η ασφάλεια και η τάξη στην περιοχή.

Τέλος, αναγράφεται πως τον ίδιο φόβο εξέφρασε ο εγγράφως ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας ο οποίος τόνισε πως ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για την συγκεκριμένη περιοχή εξαιτίας της μικρής απόστασης από την Αθήνα που έχει ως αποτέλεσμα την ευκολότερη πρόσβαση σε εκείνη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες