Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη (10/11).



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη δυτική Ελλάδα θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και αργότερα καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ, στρεφόμενοι αργότερα σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και αργότερα καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες