Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ...


Σταδιακή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Δευτέρας (09/11) στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και πιθανώς τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν έως και τα 8 μποφόρ. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν την Τετάρτη.



Σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού που εξέδωσε τη Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, την Τρίτη (10/11) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα, το βόρειο Αιγαίο και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Παράλληλα, θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι με ένταση έως 8 μποφόρ.
Την Τετάρτη (11/09), τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες, ενώ βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας, ώστε να παρέμβουν άμεσα εάν αυτό απαιτηθεί.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, εφιστά την προσοχή των πολιτών και προτείνει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα, προτείνοντας ταυτόχρονα να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών θα δίνονται στα τακτικά δελτία της ΕΜΥ, ενώ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, θα εκδίδει ανακοινώσεις ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου στην Πέλλα

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του 42χρονου στην Πέλλα, που αγνοείται από την Κυριακή (08/11).

Ο άτυχος άνδρας χάθηκε στα ορμητικά νερά, κατά την προσπάθειά του να σώσει τη γυναίκα και την κόρη του από το αυτοκίνητό τους, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες