Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 4-0 ΣΤΗ ΡΕΑΛ...


"Για την υπερηφάνια και την ιστορία της Ρεάλ, οφείλουμε να προκριθούμε". Τα λόγια του Κακά στην επίσημη ιστοσελίδα των Μαδριλένων φανερώνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις του ίδιου και των συμπαικτών του ενόψει του αγώνα ρεβάνς (Τρίτη) του ντροπιαστικού 4-0 από την Αλκορκον, στο πλαίσιο των "32" του ισπανικού κυπέλλου.


Η ομάδα της σεκούντα ντιβιζιόν, πριν από δύο εβδομάδες διέσυρε στην έδρα της τους "μερένχες" με 4-0, αποτέλεσμα που έφερε "μαύρα σύννεφα" στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", αλλά και για το μέλλον του Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο του συλλόγου.

Από κει και πέρα η αντίδραση της Ρεάλ ήταν δύο νίκες και μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ), αποτελέσματα που γέμισαν αυτοπεποίθηση τους Μαδριλένους για ανατροπή στο αυριανό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει μπάτζετ 400 φορές μικρότερο από το δικό τους.

"Οι παίκτες και ο κόσμος πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Το Μπερναμπέου πρέπει να μετατραπεί σε ένα κύμα πίεσης προς τον αντίπαλο", συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες