Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Η κατάσταση στην ΕΡΤ απασχόλησε την «Ζούγκλα» που είχε ανεβασμένα νούμερα, την στιγμή που η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρεται στις ατασθαλίες που υπάρχουν.



Η ΕΡΤ ανέβασε την «Ζούγκλα»
Η «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου την Πέμπτη (12/11) το βράδυ ασχολήθηκε με τα κακώς κείμενα στην ΕΡΤ.

Οι τηλεθεατές αντάμειψαν τον Μάκη με καλά νούμερα, καθώς έκανε μέχρι 19,3%. Στον αέρα της εκπομπής βγήκαν και οι Τζώνι Καλημέρης (ειδικός σύμβουλος ΕΡΤ) και Μιχαήλ Βεργίτσης (πρώην πρόεδρος ΕΡΤ). Συνέλευση των συμβασιούχων δημοσιογράφων

Την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ στις 13.00 πραγματοποιούν νέα γενική συνέλευση για να συζητηθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Νότιος Αφρική - Ιαπωνία στο Conn-X

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι Εθνικών ομάδων θα μεταδώσει το αθλητικό κανάλι του ΟΤΕ. Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 15.30 το Conn-X TV Sport 2 θα δείξει τον αγώνα Νότιος Αφρική - Ιαπωνία.

Από βδομάδα για την Α2

Την ΕΟΚ περιμένουν στο Conn-X TV για τελειώσει το θέμα των μεταδόσεων του πρωταθλήματος της Α2. Οι ομάδες έχουν συμφωνήσει με το κανάλι και μένει να συγκατανεύσει και η ομοσπονδία για ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ισπανία - Αργεντινή στην NOVA

To σπουδαίο φιλικό παιχνίδι Ισπανία - Αργεντινή θα μεταδώσει απευθείας το NovaSports 1 το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21.45. Το ματς θα μεταδοθεί και σε επανάληψη την Κυριακή 15/11 στις 19.00 από το ίδιο κανάλι.

Ένθετο αθλητικό στην «Παρασκευή και 13»

Από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στην «Παρασκευή και 13» του Αιμίλιου Λιάτσου θα κυκλοφορεί μαζί μια ξεχωριστή αθλητική εφημερίδα, έγχρωμη 48 σελίδων, το «OLE & BET».

Σε άνοδο ο ALPHA

Δεύτερο κανάλι ήταν στο σύνολο την Πέμπτη ο ALPHA με 16,2%, αφήνοντας στην 3η θέση τον ΑΝΤ1 με 14,1%. Όσον αφορά την πρωτιά ανήκει στο MEGA που έκανε 22%.

Διαφημιστικά σποτ για την Εθνική

Γη και ουρανό έχουν κινήσει η ΕΠΟ και οι διεθνείς για να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (14/11) το βράδυ στον αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία.

Έτσι έχουν ξεκινήσει και προβάλλονται μέσα από το MEGA, αλλά και από τα αθλητικά ραδιόφωνα σποτ με τον Ότο Ρεχάγκελ και τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Γιώργο Σαμαρά, Βαγγέλη Μόρα να καλούν τους φιλάθλους να δώσουν όλοι το παρών στο γήπεδο.

Όσον αφορά τον αγώνα ρεβάνς με την Ουκρανία την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, με τα υπάρχοντα δεδομένα, όπως αναφέραμε και την Πέμπτη 12/11, δεν θα μεταδοθεί στην Ελλάδα, καθώς η ουκρανική εταιρεία ζητάει υπερβολικά ποσά και το MEGA δεν μπαίνει σε παζάρια.
Η ΕΠΟ θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΦΙΦΑ, αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση, την ρεβάνς δεν θα την δούμε στην Ελλάδα, όπως και οι Ουκρανοί δεν θα δουν το πρώτο ματς στην χώρα τους, το Σάββατο 14/11.

Πορτογαλία - Ελλάδα στο MEGA
Τον αγώνα των Εθνικών ομάδων Ελπίδων της Πορτογαλίας με την Ελλάδα θα μεταδώσει απευθείας το MEGA την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 22.15 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Επιστολή διαμαρτυρίας της NetMed στην Σούπερ Λίγκα
Η NetMed απέστειλε επιστολή προς το ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, με την οποία διαμαρτυρήθηκε για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στους αγώνες Πανθρακικός - ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός και είχαν σαν αποτέλεσμα τα εμπόδια στην άρτια και απρόσκοπτη κάλυψη από το δημοσιογραφικό και τεχνικό τιμ του καναλιού.

Αναμονή για ΝΒΑ

Σε ότι αφορά το ΝΒΑ στην NOVA ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστική το θέμα και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Παραμένει πρώτος ο ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ 100,3 συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, σύμφωνα με την μέτρηση της Focus για το διάστημα 17 Αυγούστου - 8 Νοεμβρίου.

Ο σταθμός του Φαλήρου είναι πρώτος στην μέση ακροαματικότητα με 12%, ενώ στους αθλητικούς πρώτος είναι ο NovaΣΠΟΡFM με 7,8% και ακολουθεί η ΕΡΑ ΣΠΟΡ με 7,4%, ο Sentra με 2,4% και ο Arenn-a Radio με 0,8%.

Απολύσεις στο ALTER
Τρεις δημοσιογράφοι και επτά τεχνικοί απολύθηκαν από το ALTER και γι αυτό το λόγο στο κανάλι πραγματοποείται γενική συνέλευση των εργαζομένων παρουσία και της ΕΣΗΕΑ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες