Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΑΡΩΣΕ Η BEYONCE ΣΤΑ MTV EUROPE MUSIC AWARDS


Η Beyonce ήταν η μεγάλη νικήτρια των MTV Europe Music Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου...

Η διάσημη τραγουδίστρια έφυγε από την λαμπερή τελετή απονομής έχοντας κερδίσει τα βραβεία Καλύτερου Video για το “Single Ladies (Put A Ring On It)”, Καλύτερου Τραγουδιού για το “Halo” και Καλύτερης Τραγουδίστριας. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής η Beyonce ανέβηκε στην σκηνή, όπου ερμήνευσε την νέα της επιτυχία “Sweet Dreams”.

Στην κατηγορία Καλύτερου Live Act νικητές αναδείχθηκαν οι U2 ενώ ο Jay-Z κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Urban. Οι Green Day πρόσθεσαν στην συλλογή τους το βραβείο Best Rock ενώ οι Tokio Hotel απέσπασαν το βραβείο του Καλύτερου Γκρουπ.

Η Lady Gaga ήταν η νικήτρια στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου ενώ ο Eminem αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιστή. Στους υπόλοιπους νικητές των βραβείων, οι Placebo κέρδισαν το βραβείο Καλύτερου Alternative ενώ οι maNga κέρδισαν το βραβείο Καλύτερου European Act.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες