Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0...


Η απογοήτευση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη μετά την ήττα από την Σταντάρ Λιέγης, διότι η ομάδα αγωνίστηκε αρκετά καλά και είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Άπαντες όμως κοιτάζουν την επόμενη μέρα και τα επερχόμενα ματς στην Ελλάδα και φυσικά στην Ευρώπη.
Στην έλλειψη επιθετικών παικτών του ρόστερ του στάθηκε ο Ζίκο υπογραμμίζοντας πως παίζει ανάλογα μ' αυτούς που έχει, ενώ παράλληλα τόνισε πως η πρόκριση εξαρτάται από τον Ολυμπιακό.

"Το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα. Είχαμε την κατοχή αλλά δεν μπορούσαμε να την μετουσιώσουμε σε γκολ. Με δύο επιθέσεις, μας έβαλαν δύο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Είχαμε καλές ευκαιρίες αλλά σε κάποιες αντεπιθέσεις η Σταντάρ πήγε καλά. Μας στοίχισε το πρώτο γκολ έτσι όπως ήρθε και στο συγκεκριμένο χρονικό σημείo", δήλωσε αρχικά ο Ζίκο.

Ο Μπόλονι όπως κι εμείς παραξενεύτηκε που παίξατε με 5 αμυντικούς. Γιατί το κάνατε; "Οι επιλογές που έχουμε από επιθετικούς δεν είναι πολλές. Στην άμυνα έχουμε επιλογές. Ακόμα κι έτσι πάντως, στην αρχή δούλεψε το σύστημα με τους πέντε αμυντικούς. Μετά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από αμυντικό λάθος και αυτό μας στοίχισε. Με ότι παίκτες έχουμε, έτσι παίζουμε.

Οι υπόλοιποι είναι τραυματίες ή νέοι. Ακόμα και με τους πέντε αμυντικούς πάντως βγάλαμε επιθέσεις, με το Ραούλ Μπράβο, με τον Γκαλίτσιο με το Μέλμπεργκ".

Ο Λεντέσμα γιατί δεν έπαιξε; "Στην Ελλάδα ήδη λένε ότι χωρούσε στη σημερινή εντεκάδα. Ήταν τραυματίας; -"Όχι. Τραυματίας ήταν με τον Ατρόμητο. Σήμερα ήταν επιλογή. Και αυτός αμυντικός παίκτης είναι. Θέλαμε πιο επιθετικό κέντρο".

Πώς βλέπετε τον όμιλο; "Στον όμιλο είμαστε στη δεύτερη θέση, εξαρτάται από εμάς".

Η Αλκμάαρ φαίνεται αδύνατη. Το έδειξε και σήμερα. Θα κυνηγήσετε την πρόκριση εκεί; "Το επόμενο παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία αλλά πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε εμείς στον επόμενο αγώνα. Έχουμε τραυματίες..."

Ο Γκαλέτι τι έχει; "Τραυματισμό στο δικέφαλο. Είναι μυικό το πρόβλημα, θα δούμε".


Ο Γιώργος Γκαλίτσιος ξεκίνησε βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας λόγω και της απουσίας του Τοροσίδη. Ο Λαρισινός άσος τόνισε μετά το ματς ότι "δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αξίζαμε ένα καλύτερο σκορ απόψε. Δεχτήκαμε το γκολ σε κρίσιμο σημείο του αγώνα, τα δώσαμε όλα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το δεύτερο γκολ μπήκε, ενώ παλεύαμε όλοι στην επίθεση για να ισοφαρίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ, αλλα δυστυχώς χάσαμε".

Όσο για το μέλλον της ομάδας σε Ευρώπη και Super League, είπε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε στα άλλα δυο ματς, είναι να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα τα καταφέρουμε. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα".

"Δεν πίστευα ότι θα χάναμε"

Ο Ντουντού δεν βρέθηκε και στην καλύτερη βραδιά του, αλλά έκανε και αυτός αρκετά χιλιόμετρα στο γήπεδο. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, τόνισε: "Σίγουρα, δεν πίστευα ότι θα χάναμε. Πίστευα στη νίκη. Είχαμε μια ατυχία στο πρώτο μέρος, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Τώρα, κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια".

Όσο για την απουσία του Γκαλέτι, είπε: "Όντως, ήταν άτυχη στιγμή με τον Γκαλέτι. Δεν έχουμε πολλές επιλογές από 'κει. Τώρα, κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι μπροστά μας και τα οποία πρέπει να κερδίσουμε".

"Ήταν περίεργο το παιχνίδι"

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν ευθύνεται για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα και έδωσε και τη δική του... ματιά. Ο 38χρονος πορτιέρο δήλωσε ότι "είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ματς εκτός από ένα διάστημα μετά το πρώτο γκολ. Ήταν περίεργο το παιχνίδι, το περίμενα πιο δύσκολο. Είχαμε την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος, όμως δεν μπορούσαμε να γίνουμε ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε από τα άκρα, αλλά δεν σκοράραμε. Το πρώτο γκολ της Σταντάρ νομίζω ότι ήταν τυχερό".

Για την πρώτη εμφάνιση του Φετφατζίδη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εξέφρασε "κάθε επιτυχία, να μείνει συγκεντρωμένος και τα μυαλά στο κεφάλι του. Έχει ταλέντο, έχει μέλλον και μπορεί να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό".

Ο Νικοπολίδης είναι αισιόδοξος για την πρόκριση, αλλά κοιτάζει και το επόμενο ματς πρωταθλήματος: "Έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά θα μας απασχολήσει σε 20-25 μέρες το επόμενο ματς. Τώρα, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με τον Ηρακλή για να παραμείνουμε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος".

"Γίνονται στο ποδόσφαιρο τέτοια λάθη"

Τέλος, μίλησε και ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ήταν και στη φάση του πρώτου γκολ των Βέλγων. "Τυχαίνει στο ποδόσφαιρο να γίνονται τέτοια λάθη, όπως αυτό στο πρώτο γκολ. Είχε προβλήματα και το γήπεδο. Τώρα, συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το μέλλον. Μπροστά μας, έχουμε το ματς με την Αλκμάαρ αλλά και αυτό με την Άρσεναλ. Πρέπει να πάμε με την ίδια συμπεριφορά στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε ό,τι μπορούμε από τα επόμενα δυο ματς, αλλά οφείλουμε να παίξουμε επιθετικά".

Για τις πολλές απουσίες της ομάδας, είπε: "Αυτό που πρέπει να συμβεί τώρα, είναι να κυνηγήσουμε τα επόμενα ματς με όσους παίκτες έχουμε. Τώρα, χάσαμε και τον Γκαλέτι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με όλα τα όπλα που μας έχουν απομείνει". Μάλιστα, μίλησε και για την ευκαιρία που έχασε: "Στεναχωρήθηκα που δεν έβαλα κάποιο γκολ ειδικά στην ευκαιρία που έχασα, αλλά θα προσπαθήσω να τα καταφέρω στα επόμενα παιχνίδια".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες