Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τα ζώδια της εβδομάδας


Μάθετε αναλυτικά και με λεπτομέρεια τα ζώδια αυτής της εβδομάδας



21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΡΙΟΣ
Τον τελευταίο καιρό προέκυψαν αρκετές δυσκολίες στην καθηµερινότητά σας, και τώρα, για να καταφέρετε να τις ξεπεράσετε και να προχωρήσετε µπροστά, θα χρειαστεί να καταβάλετε σηµαντική προσπάθεια. Η ουσία για εσάς αυτόν τον καιρό βρίσκεται στις σχέσεις σας, είτε οικογενειακές είτε επαγγελµατικές είτε ερωτικές, και είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε µόνοι σε αυτή τη ζωή και καλό θα είναι να µάθετε να ακούτε και τη γνώµη των άλλων. Θα πάρετε πολλά µαθήµατα σχέσεων αυτή την περίοδο. Μια πολύ δηµιουργική εποχή αρχίζει για εσάς και θα κρατήσει µέχρι τα τέλη Ιουνίου.

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ ΤΑΥΡΟΣ
Η ζωή σάς ανήκει και πρέπει να τη ζήσετε έντονα. Ένας καινούργιος έρωτας µπαίνει στη ζωή σας και θα αναγκαστείτε να αποβάλετε όλες σας τις παλιές θεωρίες και αντιλήψεις. Ο ανταγωνισµός που µπορεί να νιώσετε στον επαγγελµατικό τοµέα µάλλον θα σας φέρει δυσκολίες, αλλά θα σας δώσει και ευκαιρίες για εξέλιξη. Η µεγάλη φιλοδοξία όµως επίσης θα σας βάλει σε µπελάδες. Μάλιστα, στην προσπάθειά σας να προβληθείτε και να φανείτε καλύτεροι στα µάτια κάποιων, µπορεί να κάνετε και σπατάλες αγοράζοντας πανάκριβα ρούχα, κοσµήµατα ή ακόµη και αυτοκίνητο.

21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ζωή αρχίζει επιτέλους να σας χαµογελάει. Η Αφροδίτη και ο Ερµής στον Ζυγό θα σας βοηθήσουν να επανέλθετε πλέον στον κανονικό ρυθµό της ζωής σας, αλλά επίσης θα αρχίσει να σας ευνοεί πάλι και η τύχη. Η αυξηµένη κοινωνικότητά σας και οι νέες επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες, αλλά, πάνω απʼ όλα, µια πολύ καλύτερη ερωτική σχέση. Ακόµα και ένας έρωτας από τα παλιά θα επιστρέψει σʼ εσάς, χωρίς να βάζει πια τους παλιούς όρους που συνήθιζε να βάζει, οι οποίοι είχαν λειτουργήσει ως εµπόδιο στη σχέση σας. Η τύχη είναι και πάλι µε το µέρος σας και αυτό θα πρέπει να το νιώθετε έντονα, γιʼ αυτό καλό θα είναι να το εκµεταλλευτείτε.

22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο χώρος του σπιτιού σας θα σας απασχολήσει πάρα πολύ, ιδιαίτερα εσάς που θέλετε να αλλάξετε το περιβάλλον σας και να το κάνετε περισσότερο καλλιτεχνικό. Το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστείτε να ξοδέψετε αρκετά χρήµατα, τα οποία όµως µπορεί να µην σας περισσεύουν. Ένα δάνειο που περιµένετε εδώ και πολύ καιρό τώρα επιτέλους θα εγκριθεί και θα µπορέσετε κι εσείς να βάλετε τα πράγµατα στη θέση τους. Μια ξαφνική ανατροπή στην καριέρα σας προς το καλύτερο, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήµερο, θα σας κάνει να τρέχετε για να µπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις πολλές και δύσκολες ευθύνες. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, µπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΕΩΝ
Επιτέλους, το σύµπαν είναι µε το µέρος σας. Ο Άρης µπήκε στον Λέοντα και θα παραµείνει για µεγάλο διάστηµα στο ζώδιό σας, κάτι που σας ευνοεί. Πάνω απʼ όλα, θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσµατα µε τον εαυτό σας αλλά και µε τις στενές σας σχέσεις. Πάντως, θα έχετε µεγάλη δύναµη για να αντιµετωπίσετε όλες τις δυσκολίες. Η δηµιουργικότητά σας θα φτάσει στο έπακρο και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγµατα που παλιά δεν τολµούσατε. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήµερο να είστε πολύ προσεκτικοί µε τις συνεργασίες σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας ξεγελάσουν.

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονοµικά σας θα σας απασχολήσουν για τα καλά. Πρέπει να κάνετε συµβιβασµούς και να έχετε διάθεση για συνεργασίες, για να πετύχετε όλους τους στόχους σας. Μια ξαφνική εύνοια θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκταθείτε, αλλά και να δηµιουργήσετε µια πολύ καλή βάση για νέες γνωριµίες και συνεργασίες. Ο Κρόνος θα εξακολουθήσει να σας ενοχλεί για λίγο ακόµα, συγκεκριµένα µέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, οπότε και θα µπει ένα τέλος στη µεγάλη σας περιπέτεια. Επειδή θα σας πιάσει αυτή την περίοδο µια µυστικοπάθεια, προσέξτε να µην αποµονωθείτε από τους φίλους σας.

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΖΥΓΟΣ
Mια µεγάλη συνάντηση πλανητών στον Ζυγό θα σας ανταµείψει µε πολλές και καινούργιες συγκινήσεις. Νέος έρωτας, ιδέες που µπορεί να υλοποιηθούν και να κερδίσετε χρήµατα, συνεργασίες αλλά και ένα καινούργιο επαγγελµατικό ξεκίνηµα, που θα σταµατήσει για λίγο τη δύσκολη επιρροή του επερχόµενου Κρόνου στον Ζυγό, που θα γίνει στο τέλος του µήνα. Μια ξαφνική αλλαγή σπιτιού µπορεί να σας βγάλει από το καθιερωµένο πρόγραµµά σας, αλλά τελικά θα σας αρέσει η αλλαγή. ∆υσκολίες που ίσως να αντιµετωπίσετε µε ένα συγγενικό σας πρόσωπο µπορεί να σας προβληµατίσουν λίγο, αλλά δεν θα είναι τόσο σοβαρές, ώστε να σας κόψουν τη φόρα.

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρχίζει µια καινούργια περίοδος για εσάς, η οποία θα σας υποχρεώσει να µπείτε σε έντονο ανταγωνισµό. Πρέπει να αντέξετε και να παραµείνετε σταθεροί στα δικά σας πιστεύω, χωρίς να παρασυρθείτε από τις απόψεις των άλλων. Έχετε φίλους που σας στηρίζουν στις διάφορες κρίσεις σας. Όσοι είστε γεννηµένοι το τρίτο δεκαήµερο, ένας ξαφνικός έρωτας στο πρόσωπο ενός Ιχθύ µπορεί να σας συγκινήσει και να σας κάνει να χάσετε τα αβγά και τα πασχάλια. Η καριέρα σας θα απαιτήσει να δείξετε το εγωιστικό σας πρόσωπο και µπορεί να γίνετε αρκετά εξουσιαστικοί. Προσέξτε τα έξοδά σας, γιατί κινδυνεύετε να βρεθείτε σε µια δίνη σπατάλης.

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια καινούργια σελίδα ανοίγει στη ζωή σας. Ο Άρης, που µπαίνει στον Λέοντα, θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να στηρίξετε όλα σας τα επαγγελµατικά σχέδια και τους στόχους σας. Επιτέλους, θα κατορθώσετε να σταθεροποιήσετε ακόµα και τη συνεχώς µεταβαλλόµενη διάθεσή σας. Από την άλλη πλευρά, οι προτάσεις που θα προκύψουν στον επαγγελµατικό τοµέα για συνεργασίες θα είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες. Όσον αφορά τα οικονοµικά σας, ευτυχώς παρουσιάζουν ανάκαµψη, καλό θα είναι όµως να εξακολουθήσετε να είστε προσεκτικοί µε τα έξοδα. Αυτή την εποχή θα απολαύσετε όσα θα πάρετε και γενικά το ηθικό σας θα είναι πολύ ανεβασµένο. Οι γεννηµένοι το τρίτο δεκαήµερο θα έχετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σας µε κοντινά πρόσωπα.

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
∆ιανύετε µια περίοδο κατά την οποία οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα παίξουν πολύ σοβαρό ρόλο στη ζωή σας. Θα προσπαθήσετε να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις όσον αφορά κάποιες σχέσεις που τις είχατε στο περιθώριο, αλλά στην ουσία θέλατε να τις διευθετήσετε. Μια συνεργασία που κατά κάποιον τρόπο θα σας επιβληθεί από τις τρέχουσες καταστάσεις, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ καρµική για εσάς, γιατί ενδέχεται να βρείτε εκεί τον έρωτα της ζωής σας. Ένας Λέων θα παίξει πολύ σηµαντικό, ίσως και µοιραίο ρόλο στη ζωή σας για αρκετά µεγάλο χρονικό διάστηµα. Ακούστε τι σας λέει το ένστικτό σας και εµπιστευτείτε το, γιατί έτσι µπορεί να κρίνετε σωστά και να βγείτε από το αδιέξοδο.

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ∆ίας επιτέλους γύρισε στην κανονική πορεία του, κάτι που σηµαίνει ότι η τύχη σάς ευνοεί και µπορείτε επιτέλους να πάρετε κάποια ρίσκα. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η τύχη βοηθάει τους τολµηρούς. Νέες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα σας ζορίσουν και µπορεί ξαφνικά να πιάσετε τον εαυτό σας να γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να κοντρολάρετε τον θυµό σας, γιατί µπορεί να γίνετε πολύ ευερέθιστοι και µε το παραµικρό να τσατίζεστε. Στον ερωτικό τοµέα τα πράγµατα πάνε καλά και υπάρχει πιθανότητα ακόµα και να βρείτε το άλλο σας µισό αυτή την εποχή.

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΙΧΘΥΕΣ
Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει στη ζωή σας, καθώς καινούργιες καταστάσεις θα προκύψουν ξαφνικά από εκεί που δεν το περιµένατε. Στο πρόσωπο ενός Ζυγού θα βρείτε το δηµιουργικό σας κοµµάτι και θα βγάλετε όλη σας την καλλιτεχνική τάση και την έµπνευση. Μια απρόσµενη εύνοια της τύχης θα έρθει από το πουθενά και θα δείτε µεγάλες αλλαγές αλλά και ανταµοιβές. Eπιτέλους, τελειώνει η πρόσφατη δύσκολη περίοδος. Ένας έρωτας στο πρόσωπο ενός Λέοντα θα σας δώσει φτερά. Πάντως, είναι περίοδος σηµαντικών αποφάσεων και ίσως σκεφτείτε ακόµα και την απόκτηση παιδιού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες