Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΙΚΕΡ ΚΑΣΙΓΙΑΣ:ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΙΔΩΛΟ...

Όσοι αναζητούν κάποια ελαττώματά του ενός γηπέδων – υπάρχουν και τέτοιοι - λένε ότι έχει πρόβλημα στις εξόδους και δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Ο ίδιος διαφωνεί, αλλά παραδέχεται ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει κυρίως στις σχέσεις του με τις γυναίκες. «Πάντοτε μου άρεσε να είναι εκείνες που θα παίρνουν πρωτοβουλία» ομολογεί ο Ικερ Κασίγιας, ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος, στα 27 του, έχει κατακτήσει τα πάντα. Πρωταθλήματα, Τσάμπιονς Λιγκ, εσχάτως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (ως αρχηγός, παρακαλώ) και – χωρίς να το επιδιώξει – πολλές γυναικείες καρδιές. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση ψηφίστηκε από τις Ισπανίδες ως ο πιο σέξι ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης, τίτλος που τον έχει κάνει να κοκκινίζει από ντροπή, παρ’ όλο που έχει τον τρόπο του με το ωραίο φύλο.



«Χωρίς να το καυχιέμαι, από μικρός ήμουν πάντοτε η αδυναμία του πιο όμορφου κοριτσιού της τάξης» λέει ο γκολκίπερ από το μικρό Μόστολες στα περίχωρα της Μαδρίτης, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να ονομάσουν έναν δρόμο «αυτόν της μάνας που γέννησε τον Κασίγιας» - αν και, προς το παρόν, ο δήμαρχος αντιστέκεται.

Ο ίδιος ο Ικερ δεν σκέφτεται ακόμη γεννητούρια, αν και η σχέση του με τη Μις Ισπανία 2004, Εύα Γκονθάλεθ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και… έγγαμη. Το ζευγάρι έχει χωρίσει και επανασυνδεθεί αμέτρητες φορές την τελευταία πενταετία (με φήμες για απιστίες από πλευράς Ικερ ενδιαμέσως), αλλά στον ιστορικό τελικό στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης, η πανέμορφη Σεβιλλιάνα, βρέθηκε στις εξέδρες για να δει τον αγαπημένο της να σηκώνει το τρόπαιο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Γεννημένος πρωταθλητής, άλλωστε, έχει μάθει να νικά σε κάθε τομέα της ζωής του. Δεν είναι τυχαίο ο πλέον καλά αμειβόμενος Ισπανός ποδοσφαιριστής: τα ετήσια έσοδά του φτάνουν τα 8.8 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων 2.4 εκατομμύρια προέρχονται από συμφωνίες για διαφημιστικά και σπόνσορινγκ. Εταιρείες αυτοκινήτων, ασφαλιστικές, όπως η Groupama Seguros, καλλυντικών (Rexona) και ένδυσης (Reebok) βρίσκονται μεταξύ των τυχερών που έχουν ως «κράχτη» τον κορυφαίο σύγχρονο τερματοφύλακα, ο οποίος κατάλαβε γρήγορα ότι «πουλάει» και έσπευσε να λύσει τη συνεργασία του με τον επί χρόνια μάνατζέρ του Χινές Καρβαχάλ (εκπρόσωπο και του συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Ραούλ) για να αφεθεί στα πιο έμπειρα χέρια του Λουίς Γκαρθία Αμπάντ, του ανθρώπου που προωθεί ιδανικά τον δις παγκόσμιο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Φερνάντο Αλόνσο. Ο πιλότος της Renault είναι κολλητός φίλος του Κασίγιας, εξ ου και οι θερμοί εναγκαλισμοί μετά τον τελικό της Βιέννης με τη Γερμανία.

Ο Φερνάντο δεν θέλει να απασχολεί τα ροζ έντυπα με τις σχέσεις του, αλλά δεν το καταφέρνει, όπως αποτυγχάνει εξίσου σε αυτόν τον τομέα ο Κασίγιας. Λόγω της εκρηκτικής Εύας, η παρουσία του στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά είναι σχεδόν μόνιμη και αυτό κάνει τον Ικερ να δυστροπεί, αλλά ποτέ δημοσίως. Η εικόνα του προς έξω είναι πάντοτε αυτή του καλού παιδιού που κάθε μητέρα θα ήθελε για γαμπρό της. Είναι πραγματικά έτσι; «Ο κόσμος δεν με ξέρει, γι’ αυτό νομίζει ότι είμαι καλό παιδί» λέει με ένα τεράστιο χαμόγελο και παραδέχεται: «Αν έπαιζα σε ταινία, θα ήθελα να έχω ρόλο κακού. Πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε περισσότερο.»

Ώσπου να δοκιμάσει την τύχη του στη μεγάλη οθόνη, ο 27χρονος τερματοφύλακας – ζεν πρεμιέ αρκείτε σε ολιγόλεπτες παρουσίες σε επιτυχημένα σίριαλ, όπως το «7 Dias»; Και ονειρεύεται να γνωρίσει την αγαπημένη του ηθοποιό (και σεξουαλική του φαντασίωση, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί!) Τζούλια Ρόμπερτς. «Αν βρισκόμουν σε ένα ερημικό νησί, θα ήθελα να έχω μαζί μου την Τζούλια, φαγητό και μια θαλαμηγό» έχει εκμυστηρευτεί. Τη θαλαμηγό προφανώς επειδή τρέμει τα αεροπλάνα! «Μου προκαλεί πανικό το ότι κάποια στιγμή μπορεί να πάθω κάτι σε μια πτήση» παραδέχεται για τα αεροπορικά ταξίδια που, πάντως, του έχουν γίνει δεύτερη φύση λόγω δουλειάς.

Όπως δεύτερη φύση του είναι το αγαπημένο του φαγητό: τηγανητές πατάτες και αβγά (δύσκολο…) από τα χεράκια της μαμάς Μαρία ντελ Κάρμεν, η οποία λιποθύμησε από τη συγκίνηση λίγα λεπτά προτού ο κανακάρης της – στον δρόμο για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος – «καθαρίσει» μόνος του στα προημιτελικά την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι. «Αν δεν μπορούσα να φάω αβγά με πατάτες, θα υπέφερα. Θα έπρεπε να φάω κρέας… με πατάτες» απαντά στο εφιαλτικό ενδεχόμενο να του στερήσουν τη μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής του.

Μεγαλύτερη, αλλά όχι μοναδική. Τα αυτοκίνητα, οι διακοπές σε εξωτικά μέρη και οι γυναίκες (ποτέ, όμως, στις παραμονές ενός αγώνα, όπως λέει) συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των προτεραιοτήτων του, εκτός ποδοσφαίρου βεβαίως.

Παραδέχεται ότι δεν έχει ζήσει όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που είχε κατά καιρούς, αποκαλύπτει ότι μικρός ονειρευόταν ιδιαίτερες στιγμές με μια δασκάλα του και, όπως κάθε σωστός άνδρας, εκμυστηρεύεται ότι από το DVD του έχουν περάσει και πορνοταινίες.

«Ο Ρόκο Σιφρέντι είναι μέγας σταρ» λέει για τον πορνοστάρ και σκάει στα γέλια, επιδεικνύοντας το μεγαλύτερό του προσόν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις μεταξύ των γυναικών που τον κατατάσσουν ανάμεσα στους πιο σέξι αθλητές, αλλά και των ανδρών που παραδέχονται ότι θα τον ήθελαν ως παρέα για να πιούν μια μπίρα.

Ο ίδιος δύσκολα θα τους έλεγε όχι, αφού, όποτε βγαίνει, λατρεύει να πηγαίνει τσάρκα με τους φίλους του (συχνάζει σε ένα μπαρ στη γειτονιά Λα Λατίνα της Μαδρίτης) και δεν διστάζει να το «τσούξει», αν το απαιτεί η περίσταση. Του έδωσε και κατάλαβε στα μεθεόρτια για τον τίτλο, όπου βγήκε με μαύρο καυτό εσώρουχο στη μεικτή ζώνη και έλουσε με σαμπάνια τις κοπέλες που περίμεναν για συνέντευξη και υποχρεώθηκαν να καλύψουν το μπούστο τους, γιατί ήταν βρεγμένο και… έλεγε πολλά.

Όπως πολλά λένε και τα καστανά μάτια ενός ποδοσφαιριστή που ξυπνά τον τρόμο στους αντίπαλους επιθετικούς και πονηρές σκέψεις στα γυναικεία μυαλά. «Αν έπρεπε να… συνευρεθώ με κάποιον τερματοφύλακα, αυτός θα ήταν αναμφίβολα ο Ικερ Κασίγιας» είπε πρόσφατα η εκρηκτική 22χρονη Γιανίκ, η οποία επιδόθηκε σε καυτές πόζες για ανδρικό περιοδικό, φορώντας την εμφάνιση (σε σμίκρυνση) της Εθνικής Ισπανίας. Αυτής που επέτρεψε σε εκατομμύρια φιλάθλους να τραγουδούν με καμάρι «yo soy espanol» (εγώ είμαι Ισπανός) και στον Κασίγιας να γίνει το απόλυτο είδωλο και σύμβολο, να μην μπορεί να κυκλοφορεί με το μετρό, όπως του άρεσε να κάνει παλιά, αλλά και να ονειρεύεται να γίνει κάποτε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν θέλω να τραβάω όλα τα φώτα επάνω μου, γιατί είμαι πολύ ντροπαλός» υποστηρίζει. Εντάξει, σε πιστέψαμε…




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες