Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ...!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ!!!



Γκάφα καρμπόν σε 86 δευτερόλεπτα (vid)


Το να κάνει ένας τερματοφύλακας λάθος εκτίμηση σε μία φάση φυσικά και δεν αποτελεί πρωτοφανές γεγονός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.


Το να κάνει όμως δύο, στο ίδιο παιχνίδι, πανομοιότυπες και σε διάστημα 86 δευτερολέπτων; Τότε μάλλον μιλάμε για τον τερματοφύλακα της Χέρτα Βερολίνου, Μπούρσερτ, που μέσα σε 1 λεπτό και 26 δευτερόλεπτα υπέπεσε δις στο ίδιο λάθος με αποτέλεσμα να το πληρώσει ο ίδιος και η ομάδα του και τις δύο φορές (σ.σ. 38' και 40').

Το... ρεκόρ του πορτιέρο των γηπεδούχων έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής στο "Rewirpower" κόντρα στο Αμβούργο, όπου οι φιλοξενούμενοι χάρις στη "συνεισφορά" του Μπούρσερτ πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα κατακτώντας την εκτός έδρας νίκη με 3-1, με το τελικό σκορ μάλιστα να διαμορφώνεται από το ημίχρονο!

Ποιοί επωφελήθηκαν από τις κακές εκτιμήσεις του Γερμανού γκολκίπερ; Ο Γιάρολιμ στο 38' και ο Ζε Ρομπέρτο στο 40' όπου πέτυχαν το 2-1 και 3-1 αντίστοιχα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπούρσερτ πέρασε ως αλλαγή στο 33' αντικαθιστώντας τον Οχτς.

Ένα βίντεο... χίλιες λέξεις!


2 σχόλια:

xaxanoulhs 7 είπε...

ΤΙ ΜΠΟΥΦΟΣ,ΣΤΟΚΟΣ,ΒΛΗΜΑ,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΡΩ!!!!

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ...ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες