Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ 3 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΟΔ...


Τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ παραπέμφθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καθώς τον περασμένο Ιανουάριο συμμετείχαν σε επεισόδια έξω από το γήπεδο του Άρη, στο Χαριλάου Θεσσαλονίκης.



Οι τρεις άνδρες ηλικίας 30, 38 και 39 ετών αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απλή συνέργειας σε έκρηξη, της απλής συνέργειας σε εμπρησμό, της διακεκριμένης περίπτωσης απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Επίσης, κατηγορούνται πως μαζί με ομάδα 60 περίπου αγνώστων που φορούσαν κουκούλες, κράνη και κατά περίπτωση διακριτικά του «δικέφαλου του βορρά», προκάλεσαν ζημιές με λοστούς, τσεκούρια, ρόπαλα και αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε καταστήματα, σταθμευμένα αυτοκίνητα και μηχανές, στο Χαριλάου.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο του Άρη στις 4/1/09, λίγο πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι αναγνωρίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που την ώρα των επεισοδίων εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στην εν λόγω περιοχή.

Σύμφωνα με το βούλευμα, οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έδωσαν άλλοθι στους συλληφθέντες για την ώρα των επεισοδίων.

Οι τρεις άνδρες είναι ελεύθεροι μέχρι την έναρξη της δίκης με περιοριστικούς όρους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες