Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Άστατο καιρό με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για τη Δευτέρα (19/10) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα και από τα δυτικάθα υπάρξει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως 4 μποφό και η θερμοκρασία ως τους 20 βαθμούς.

Στη Δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία ως τους 22 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεα, Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στις βορειότερες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς κελσιου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχοτν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι ως 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία ως τους 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες ενώ βελτίωση από το βράδυ. Η θερμοκρασία ως τους 19 βαθμούς.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες