Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Συνέχιση των βροχών και καταιγίδων προβλέπει για τη Δευτέρα (26/10) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.



Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκης, θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη δυτική Ελλάδα, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία εως τους 25 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχοουν βροχές και τοπικές καταιγίδες , ενώ οι άνεμοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία εως τους 23 βαθμούς.

Στα νησιά ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 16 ως 24 βαθμούς.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες ενώ τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως τους 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν τοπικές βροχές, με ανέμους έως 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες