Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ:ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Στην διαιτησία και στις δύο αδράνειες στην άμυνα καταλόγισε την ήττα του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο νεαρός άσος του Δικέφαλου έκρινε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά....

«Δέχθηκαμε πίεση από τη διαιτησία, μας έβαλε μέσα στην περιοχή μας».


«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς δεν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Εμείς τον παίξαμε στα ίσια, αλλά πληρώσαμε με δύο γκολ τη δίκη μας αδράνεια», είπε αρχικά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και συνέχισε αναφερόμενος στην διαιτησία του Ηλία Σπάθα:

«Δεχθήκαμε πίεση από τη διαιτησία. Υπήρξαν σφυρίγματα που μας έβαζαν μέσα στην περιοχή μας, ενώ εμείς δεν πήραμε τα αντίστοιχα», δήλωσε ο «Κούτσια» και συμπλήρωσε για τη φάση που συμμετείχε ο ίδιος και στην οποία ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι: «Εγώ δεν έχω μάθει να βουτάω στην περιοχή, ήτα πέναλτι».

Ο 21χρονος επιθετικός τέλος τόνισε ότι η ομάδα του παρουσίασε ικανοποιητική εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό και πως θα πάει για την πρόκριση στην Κρήτη: «Δεν ήμασταν κακοί σήμερα, αλλά το ματς κρίθηκε σε δύο φάσεις. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θέλουμε την πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ για το κύπελλο».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες