Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΖΙΚΟ:''ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ''...


Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίσθηκε ο Ζίκο στην σημερινή προπόνηση και αφού τους έδωσε συγχαρητήρια τους είπε: "Μου άρεσε πραγματικά όπως παίξαμε, δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Έτσι σας θέλω και στον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης.


Στα της προπόνησης, ο Ντιόγκο φυσικά δεν ακολούθησε το πρόγραμμα, είναι οριστικά εκτός ομάδας και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο Γκαλίτσιος ήταν καλύτερα και βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Τοροσίδης, ο οποίος έχει ίωση, αλλά πήρε φαρμακευτική αγωγή και πήγε σπίτι του. Η κατάστασή του όπως και του Γκαλίτσιου θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζίκο ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών της αποστολής, οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαΐρί, Μήτρογλου.


*Ο Ντουντού, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχθηκε στον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ατρόμητο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες