Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΚΡΕΓΚ ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Ο Γκρεγκ Πόποβιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και είπε τα καλύτερα και για τον Γιάννη Μπουρούση, αλλά και για τους ξένους της ομάδας.

Πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάθε του κουβέντα γύρω από το μπάσκετ έχει βαρύνουσα σημασία. Με τους Σαν Αντόνιο Σπερς έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και φέτος φιτάχνει μια ομάδα με στόχο να βγάλει από τον "θρόνο" τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς με δηλώσεις τους στο "ΦΩΣ" έκανε ιδιαίτερη μνεία για τον Ολυμπιακό, τον Γιάννη Μπουρούση, ενώ δεν έδειξε να... καίγεται για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, αν προέκυπτε θέση στο μέλλον.




Πολύ καλό το ρόστερ του Ολυμπιακού

Ερωτηθείς για το ρόστερ του Ολυμπιακού, ο τεχνικός των "σπιρουνιών" τόνισε ότι "είναι πολύ καλό. Είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από παίκτες που μπορούν να παίξουν κοντά και μακριά από το καλάθι, έχουν πείρα και τη δυνατότητα να γίνουν μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο, πάντα χρειάζεται χρόνο".

Πέρασα εξαιρετικά στο Βερολίνο

Στην συνέχεια και σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι οι Πειραιώτες, σε σχέση με άλλες ομάδες της Ευρώπης, θυμίζει περισσότερο αντίστοιχες του ΝΒΑ είπε: "Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί πολύ και υπό αυτό το πρίσμα. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω, είναι ότι πέρασα εξαιρετικά στο Βερολίνο αυτό το Μάιο, όταν πήγα να δω το φάιναλ φορ, ήταν φανταστικά. Μου άρεσε κάθε λεπτό της διοργάνωσης, οι ομάδες που αγωνίστηκαν και έμαθα πολλά από τον τρόπο παιχνιδιού τους.

"Είναι σούπερ σέντερ ο Μπουρούσης"

Κάπου εκεί μπήκε στη συζήτηση και η συνάντηση με τον Γιάννη Μπουρούση, γεγονός που φαίνεται να ξάφνιασε λίγο τον Πόποβιτς. "Είχα συνάντηση; Νόμιζα ότι αυτό ήταν μυστικό", δήλωσε χαρακτηριστικά για να απαντήσει στη συνέχεια αναφορικά με το αν απογοητεύτηκε που ο Έλληνας άσος έμεινε τελικά στον Πειραιά: "Ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει αυτό που είναι καλύτερο για τον εαυτό του. Προφανώς, ξέρει τι είναι το καλύτερο γι' αυτόν και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή που είχε. Μου αρέσει πάντως να τον βλέπω να αγωνίζεται, είναι πολύ καλός παίκτης, σούπερ σέντερ, είναι καλός τύπος και πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερος για τον Ολυμπιακό".

"Δε μπορούσαμε να προσφέρουμε ίδιο συμμβόλαιο με Ολυμπιακό"

Ο Πόποβιτς αναφέρθηκε και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, λέγοντας ότι "δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να προσφέρουμε συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που του έδωσε ο Ολυμπιακός. Εμείς χτίζουμε μια ομάδα που θα κερδίσει πρωταθλήματα άμεσα, όμως έχουμε αρκετούς οικονομικούς περιορισμούς και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τον Ολυμπιακό".

Εγκώμια για τους Αμερικανούς της ομάδας

Τέλος, ο προπονητής των Σπερς τόνισε ότι οι παίκτες που ήρθαν από το ΝΒΑ στον Ολυμπιακό, μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και χαίρεται που δεν παίζουν αντίπαλοί του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναφορικά με το αν θα σκεφτόταν ποτέ τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, έδειξε "συναδελφικότητα" και άφησε την... δουλειά για άλλους προπονητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες