Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Θετικοί στη νέα γρίπη Σόφο-Παπανικολάου

Θετικοί στον ιό της νέας γρίπης βρέθηκαν να είναι οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Παπανικολάου. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ύστερα από την επιστροφή της ομάδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν παρουσιάσει συμπτώματα με πυρετό και ύστερα από εξετάσεις που υποβλήθηκαν έγινε γνωστό πως είναι θετικοί στην γρίπη των χοίρων, με την κατάσταση τους ωστόσο να μην χαρακτηρίζεται ανησυχητική.




Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι δύο μπασκετμπολίστες κόλλησαν τον ιό της νέας γρίπης κατά την διάρκεια της παραμονής τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έγινε γνωστό πως η γρίπη τους έχει προσβάλλει σε ήπια μορφή και δεν εκφράζεται ανησυχία από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Για προληπτικούς λόγους σε εξετάσεις θα υποβληθούν και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και όσοι συμμετείχαν στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αμερική.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά την επιστροφή της ομάδας από τις ΗΠΑ, δυο από τους αθλητές μας, οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Παπανικολάου, εμφάνισαν ήπια συμπτωματολογία της νόσου των χοίρων. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο υπεβλήθησαν σε ειδικές εξετάσεις όπου βρέθηκαν θετικοί. Είναι σε αγωγή και η παρούσα κατάσταση τους κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Για προληπτικούς λόγους, η υπόλοιπη ομάδα και οι σύνοδοί της ενημερώθηκαν και παρακολουθούνται από ειδικό λοιμωξιολόγο και το ιατρικό επιτελείο μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες