Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Συγχαρητήριο απο Ομπάμα και Σαρκοζί σε Παπανδρέου


Συγχαρητήριο τηλεφώνημα προσωπικά από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα δέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.Επίσης ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί έστειλε τα «θερμά συγχαρητήριά» του στον Γιώργο Παπανδρέου, μετά τη μεγάλη νίκη του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ στις γενικές εκλογές, με επιστολή του που δημοσιοποιήθηκε από το Μέγαρο των Ηλυσίων.Ας δούμε το περιεχόμενο...

Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου αναφέρει: «Σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος Ομπάμα τηλεφώνησε στον Γιώργο Παπανδρέου για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα και ευχήθηκε το καλύτερο σε όλους τους Έλληνες που συμμετείχαν στη δημοκρατική διαδικασία. Ο πρόεδρος επανέλαβε τη σημασία των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, και τόνισε ότι προσβλέπει σε συνεργασία με τον κ. Παπανδρέου».
Ενώ ο Γάλλος πρόεδρος απέστειλε στον κ. Παπανδρέου «όλες τις ευχές του για επιτυχία στην εκπλήρωση της νέας αποστολής του».
Εμμένοντας «στις φιλικές, στενές και πλούσιες σχέσεις που ενώνουν από παλιά την Ελλάδα και τη Γαλλία», ο κ. Σαρκοζί εκφράζει την «ευχή του για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε όλους τους τομείς, στην υπηρεσία μιας Ευρώπης, πιό ισχυρής, πιό ενωμένης και πιό αλληλέγγυας».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες