Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τα πρόσωπα της εβδομάδας


Δείτε τα πρόσωπα που απασχόλησαν την προηγούμενη εβδομάδα,την κοινή γνώμη και όλα τα έντυπα


Ελένη Μενεγάκη
Tην πρώτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής της έχασε την πρωτιά από τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο χωρίς, όμως, να χάνει την στήριξη του νεανικού κοινού. Απ' την άλλη η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε πλαστική στο στήθος της η οποία συζητήθηκε έντονα ενώ η υπόθεση "Ναταλία Λιονάκη" συνεχίζει να απασχολεί.


Τζούλια Αλεξανδράτου
Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου η Τζούλια υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση αυξητικής στήθους. Την επόμενη μέρα, καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου, αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Το έκανα πρώτον για τη δουλειά μου. Χρειαζόταν λόγω της ταινίας να είναι πιο πλούσιο. Το έκανα, όμως, και για μένα, η ομορφιά δεν είναι κακό πράγμα. Και επειδή είμαι και αδύνατη θα μου ταίριαζε ένα μεγαλύτερο στήθος, θεωρώ ότι ταιριάζει πάνω στο σώμα μου. Αν ήμουν πιο παχουλή και έβαζα μεγαλύτερο στήθος θα φαινόμουν τεράστια. Κυρίως για τη δουλειά μου το έκανα, αυτή μου αποφέρει χρήματα» δήλωσε η Τζούλια. Στο DownTown που κυκλοφορεί υπάρχουν αποκλειστικές φωτογραφίες της λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της επέμβασης.


Ναταλία Λιονάκη
Η υπόθεση της νεαρής ηθοποιού που κλείστηκε σε μοναστήρι συνεχίζει να απασχολεί. Την εβδομάδα που μόλις τελείωσε, η μητέρα της Ναταλίας, Τζένη, βρέθηκε δύο φορές καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου για να μιλήσει για την κόρη της αλλά και όσα είδε και βίωσε η ίδια όταν επισκέφτηκε τη Ναταλία στο μοναστήρι. Στη δεύτερη εκπομπή του "Αξίζει να το Δεις", μίλησε και η Ναταλία Λιονάκη διαψεύδοντας τη μητέρα της και τα όσα εκείνη υποστηρίζει. Ωστόσο, δεν ήθελε να κάνει διάλογο με την μητέρα της στον τηλεοπτικό αέρα για να μην υπάρξει ένταση, όπως δήλωσε η ίδια.


Έλλη Κοκκίνου
Το απόγευμα της Δευτέρας η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιό τους στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island. Νονοί του νεοφώτιστου Αλέξανδρου ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Τζένη Μπότση ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 20 άτομα. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους ενώ εντύπωση προκάλεσε η πιπίλα του μικρού η οποία έγραφε «small people from Greece»!

Αγγελική Ηλιάδη
Η συγκινητική συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αξίζει να το Δεις», της Τατιάνας Στεφανίδου μονοπώλησε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον την περασμένη εβδομάδα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το βράδυ που άλλαξε η ζωή της με τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, το γιο τους Μπαμπίνο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της στους πιο δύσκολους –όπως η ίδια τους χαρακτήρισε- μήνες της ζωής της. Μίλησε επίσης για τη νέα της δισκογραφική δουλεία και την επιστροφή της στην πίστα, κάτι το οποίο, όπως φαίνεται δυσαρέστησε την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσα, η οποία με συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι με τη συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου εκμεταλλεύεται το όνομα του Μπάμπη Λαζαρίδη προκειμένου να διαφημιστεί.

Ελένη Μενεγάκη
Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η εκπομπή «10 με 1» με το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο ξεπέρασε σε ακροαματικότητα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν εκφράσει τη δυσπιστία τους απέναντι στο τολμηρό εγχείρημα του ΑΝΤ1 να προβάλλει μια εκπομπή με ενισχυμένο δημοσιογραφικό προφίλ, απέναντι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Φαίνεται όμως ότι το τηλεοπτικό δίδυμο κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών, καθώς την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν στιγμές που η εκπομπή «10 με 1» ξεπέρασε κατά 10 ολόκληρες μονάδες την Ελένη Μενεγάκη, ενώ είχε και σταθερό προβάδισμα σχεδόν καθʼ όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Φυσικά βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, ενώ δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα και ο Νίκος Παπαδάκης με την "Όμορφη" παρέα του.

Εύη Βατίδου
Στροφή στην καριέρα της για ακόμα μια φορά σκέφτεται να κάνει η Εύη Βατίδου, η οποία φέτος θα συμπρωταγωνιστήσει με τη Βάνα Μπάρμπα στην παράσταση «Ιστορίες Γυναικών» στη νέα θεατρική σκηνή «Dirty Pizza». Πρόκειται για μια ελεύθερη διασκευή του έργου «Αιδοίου Μονόλογοι», ενώ μαζί με την Βάνα και την Εύη στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Χριστίνα Παππά και η Θεοφανία Παπαθωμά. Το κείμενο το οποίο θα διηγείται η Εύη Βατίδου, έχει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία και αποκαλύψεις από το παρελθόν της και αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Άννα Βίσση
Λίγες μέρες πριν, η Άννα έζησε μια από τις πιο άσχημες και τραγικές νύχτες της ζωής της, όπως δήλωσε. Μετά το πολύ δυσάρεστο περιστατικό, η Άννα Βίσση ηχογράφησε ένα μήνυμα για όλους τους θαυμαστές και φίλους της μιλώντας για τον συνεργάτη και στενό της φίλο, Γκρεγκ Λαντάνι. «Την Παρασκευή το βράδυ, έζησα μια από τις πιο περίεργες νύχτες της ζωής μου, την πιο άσχημη, την πιο τραγική. Μέσα σε δευτερόλεπτα, η μεγάλη μου χαρά και λαχτάρα να βγω μετά από 4 χρόνια περίπου να τραγουδήσω μπροστά στους συμπατριώτες μου μετατράπηκε σε ένα αναπάντεχο δράμα. Φτάσαμε παρέα στα παρασκήνια, γύρω στις 21:30 - δέκα παρά και περπατούσε, δίνοντάς μου τις γνωστές ευχές για την τελευταία μου συναυλία. Τελικά, ήταν η τελευταία του συναυλία» ήταν ένα μέρος των δηλώσεων της.

Σπεράντζα Βρανά
Τα ξημερώματα της Τρίτης μία απʼ τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Η Σπεράντζα Βρανά έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι της. Τα τελευταία χρόνια ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος που είχε στο παρελθόν. Το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο έγινε το 1948 στην ταινίας της Φίνος Φιλμ, «Έλα στο θείο», δίπλα στον Νίκο Σταυρίδη ενώ την τελευταία της εμφάνιση έκανε το 1999, στην ταινία “Safe Sex”.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες