Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΠΙΤΑΝΟ...


Τότι: «Είμαστε ανίκανοι να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Τα αίτια της «κατρακύλας» αναζητάει ο Φραντζέσκο Τότι! Η Ρόμα δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και η ήττα από την Βασιλεία(2-0) την Πέμπτη στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ήταν το «κερασάκι στην τούρτα». «Είμαστε ανίκανοι να παίξουμε ποδόσφαιρο», δήλωσε στο forzaroma.info ο «καπιτάνο».

«Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι οι νίκες. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή και να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Υπάρχει πρόβλημα, όμως δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι κάτι απίστευτο. Ο τρόπος παιχνιδιού του Ρανιέρι είναι πιο εύκολος από αυτά που μας ζητούσε ο Σπαλέτι, όμως ακόμα δεν έρχονται τα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια, δυσαρεστημένος από το άσχημο ξεκίνημα της Ρόμα, ο αρχηγός των Ρωμαίων λησμόνησε την εποχή που οι «τζιαλορόσι» μεσουρανούσαν εντός αλλά και εκτός των συνόρων της γειτονικής χώρας, υποστηρίζοντας ότι: «Κάποια εποχή ήμασταν εκπληκτικοί. Κερδίζαμε τα παιχνίδια, κατακτούσαμε τα τρόπαια και φτάναμε στους στόχους μας. Τώρα, ουσιαστικά με τους ίδιους παίκτες, είμαστε ανίκανοι να παίξουμε ποδόσφαιρο», είπε και κατέληξε: «Το πιο σημαντικό πράμα είναι η επιστροφή στις νίκες».

ΠΗΓΗ:sport-fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες