Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΥΡΙΟ....


Ο Ολυμπιακός πάει για το διπλό στην Τούμπα με… τρεις προπονητές.

Με τη δουλειά του Κετσπάγια και όπως τέλος πάντων έμαθε να παίζει η ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν, δηλαδή άμυνα-μπετόν και αν βγει ένα γκολ βγήκε. Με το συμμάζεμα του Μπάντοβιτς που μέσα σε λίγες μέρες προσπαθεί και καταφέρνει να καλύψει ομαλά το μεταβατικό στάδιο. Και με την αύρα του Ζίκο, ο οποίος μόνο με την παρουσία του για λίγες ώρες στην κοινωνία του Ολυμπιακού έχει φέρει πίστη και αισιοδοξία για μία λαμπρή συνέχεια.

Πάνω απ’όλα, όμως, ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα για το διπλό με στήριγμα την ίδια την ομάδα του. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καλούνται να αντέξουν σε υψηλές πιέσεις και σε μεγάλη ένταση αγώνα λόγω της δυσκολίας και της κρισιμότητάς του. Καλούνται, αν θέλετε, να ακροβατήσουν σε λεπτά σκοινιά. Να ξεπεράσουν τις σοβαρές απουσίες των παικτών που υπάρχουν και που δεν υπάρχουν στο ρόστερ. Να αντιτάξουν ρώμη και πάθος στις αδυναμίες που δεν μπορούν μαγικά να εξαφανιστούν σε θέματα προετοιμασίας και απόδοσης.. Να θυμηθούν τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη επί της Άλκμααρ (υπομονή, αποφασιστικότητα, αυτοσυγκέντρωση) και εκείνα που είχαν δώσει το διπλό στο Αλκαζάρ (ταχύτητα στην κόντρα, αποτελεσματικότητα). Να παίξουν δυνατά για τα αποτελέσματα, ακούγοντας δεξιά κι αριστερά ότι “έφαγαν” τον προηγούμενο προπονητή!

Ο Ζίκο θέλει χρόνο για να περάσει στην ομάδα το επιθετικό και παραγωγικό τρόπο παιχνιδιού και είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσει να τα καταφέρει. Η διοίκηση θέλει χρόνο για να φέρει τον Γενάρη εκείνους τους παίκτες που θα εξυπηρετήσουν το σχέδιο του νέου προπονητή και είναι βέβαιο ότι θα τους φέρει. Η ομάδα δεν έχει, δυστυχώς, χρόνο διότι τα παιχνίδια είναι πολλά, μαζεμένα και δύσκολα.

Στη θεωρία ο ΠΑΟΚ του Σάντος θα πρέπει να επιτεθεί από την αρχή, λόγω της μεγάλης πίεσης που υπάρχει και εκεί για επιτυχίες στα ντέρμπι και ειδικά όταν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα και μία βάση αιφνιδιασμού. Πέραν των προαναφερθέντων, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κουβαλήσει στη Θεσσαλονίκη και μεγάλα αποθέματα πονηριάς στην τακτική του ώστε να διασκεδάσει αργά το βράδυ της Κυριακής με το διπλό στις αποσκευές του.πραγμα ομώς πολύ δύσκολο και που θα χρειαστεί πολύ δύναμη,τρέξιμο,πάθος και τσαμπουκάς!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες