Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ ΧΘΕΣ...ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ ΣΗΜΕΡΑ...


Ετσι πανηγυρισαμε και εμεις την προκριση της Ελλαδος στον ημιτελικο.

Σαφως και επικρατησε απογοητευση λιγο πριν το τελος του αγωνα οποτε και η Εθνικη μας εχανε, ομως στα μουτρα και στην απογοητευση εδωσε τοπο η χαρα και η υπερηφανεια. Ενω το κερδιζαμε στο τελος ομως, δεχομαστε το διποντο στην εκπνοη του αγωνα. Παγωμαρα, αν μη τι αλλω να βλεπεις και τους Τουρκους να πανηγυριζουν. Ομως οι μαγκες της Εθνικης μας δεν μασησαν.

Καταφεραν να τους νικησουν με διαφορα 2 ποντων στην παραταση 76-74, στελνοντας τους πολυ νωριτερα απο οτι θα υπολογιζαν πισω στην Αγκυρα! Αν και γαυρος, θα το πω, ο Σπανουλης, ηταν για εμενα ο MVP και ας του καταχωρησουμε μερικα λαθη, ενω γιγαντες ηταν και οι Ζησης, Μπουρουσης και Σχορτσανιτης.

Κοντσερτο για πολυβολα ηταν η πενταλεπτη παραταση. Εκει που ελεγες τωρα καθαρισε, με τον Σπανουλη να βομβαρδιζει το τουρκικο καλαθι με τριποντα (75-69), οι Τουρκοι καταφεραν να μειωσουν στο ποντο απο δικα μας λαθη.

Ομως στα 9'' ο Ζησης πετυχαινει την μια απο τις δυο βολες και το τριποντο του Αρσλαν δεν βρηκε στοχο...

Ακολουθως, μετα τα πανηγυρια, τιμησαμε δεοντως το γιουβετσι του Νικου, και ακολουθησαν μπυρες με καλη παρεα στο Μοναστηρακι, εκει που σχολιαστηκαν τα παντα, απο μπασκετ μεχρι... ιστοριες απο τον δευτερο οροφο!

Η Εθνικη περασε, μας εκανε ακομα πιο χαρουμενο το βραδυ, και αυριο πλεον απο "τουρκοφαγια" θα εχουμε ταυρομαχια, καθως η προκληση ειναι μεγαλη... Αντιπαλος μας η Ισπανια. Συστασεις περιττευουν...

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες