Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Δηλώσεις Κόντη


Ο Άρης κέρδισε την Ξάνθη στο «Κλ. Βικελίδης». Πέτυχε αυτό που ήθελε, αυτό που είχε θέσει ως στόχο, έχει το απόλυτο των νικών εντός έδρας και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.


Το χθεσινό παιχνίδι προκαλεί σίγουρα μια ικανοποίηση στους «κίτρινους». Προκαλεί όμως κι έναν προβληματισμό, ο οποίος απορρέει για ακόμη μια φορά από τη διαιτητική συμπεριφορά σε αγώνα της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι τοποθετήσεις του Γιάννη Κόντη, ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την μπάλα που μπόρεσε και έπαιξε κάτω από αντίξοες συνθήκες και δείχνοντας πείσμα. Ερχόμαστε όμως στο γήπεδο παραμερίζοντας τους κανονισμούς αφού δεν μας δίνονται πέναλτι με γεωμετρική πρόοδο. Ένα την περασμένη εβδομάδα, δύο τη φορά αυτή και την επόμενη θα είναι πέντε. Για αυτό και η ΚΕΔ θα πρέπει να τρέξει. Ο κόσμος που γεμίζει τα γήπεδα προσβάλεται από τέτοιες διαιτησίες. Είπαμε να μην μιλάμε αλλά αυτή η ανοχή έχει και όρια. Δεχόμαστε ότι οι διαιτητές κάνουν λάθη αλλά γίνονται εις βάρος μας. Όποιος κάνει τα λάθη θα πρέπει να τιμωρείται. Όποιοι δείχνουν ότι δεν μπορούν να διαιτητεύσουν να πάνε
σπίτι τους. Να θεωρήσω ότι σήμερα ήταν ανθρώπινα τα λάθη και τα τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Άρη με τους κανονισμούς όμως να πρέπει να εφαρμόζονται. Τα λάθη όλα γίνονται σε βάρος του Άρη» είπε χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες