Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Δηλώσεις Μαζίνιο-Μαντζουράκης


Ο Ιομάρ Μαζίνιο εμφανώς ανακουφισμένος από την κατάληξη του αγώνα με την Ξάνθη τόνισε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι με μεγάλη ένταση...


Η Ξάνθη ήρθε με εντελώς αμυντική νοοτροπία κι όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ρήγματα. Γι΄ αυτό η ομάδα μου προσπάθησε να παίξει την μπάλα από την άκρη για να δημιουργήσει ρήγματα. Θεωρώ ότι δεν θα ήταν δίκαιο το 0-0 κι ευτυχώς στο τέλος κάναμε το γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι». Για τα πέναλτι που δεν δόθηκαν και σήμερα στον Άρη, ο Βραζιλιάνος τεχνικός: «Ίσως πρέπει να γίνουν άλλα… τέσσερα. Προσπαθούμε, κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, δεν παίρνουμε τα σφυρίγματα που πρέπει και δεν είναι φυσιολογικό με δύο πέναλτι ξεκάθαρα, να μην δίνεται ούτε ένα». Για τον Σεμπαστιάν Αμπρέου και το γκολ που πέτυχε, ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Ο Αμπρέου έχει έρθει για να κάνει την διαφορά. Είναι ένας μεγάλος γκολτζής και αυτή είναι η δουλειά του. Ήταν διαφορετική εβδομάδα για τον ίδιο. Δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα ενώ σε δύο φιλικά που κάναμε σημείωσε πέντε γκολ. Κάτι που δεν είχε κάνει στις προηγούμενες προπονήσεις. Αυτή η εβδομάδα ήταν μία εβδομάδα πολύ δουλειάς και το γκολ του Αμπρέου ήρθε ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που έγινε στην διάρκεια της εβδομάδας».

Μαντζουράκης: «Φεύγουμε στεναχωρημένοι»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης από την δική του πλευρά δήλωσε: «Παίξαμε με μία πολύ δύσκολη ομάδα, όμως οι παίκτες μου ήταν πειθαρχημένοι και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία καλή εμφάνιση με επιθετική παρουσία. Εμείς είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία, διπλή μάλιστα με τον Πόι και τον Ταϊντέρ και άλλες δύο με Ταϊντέρ και Παπαδημητρίου. Η απειρία μας στην κάρτα μας δυσκόλεψε πολύ. Παρόλ΄ αυτά πιστεύω ότι οι παίκτες μου είχαν καλό καταμερισμό χώρου και προσπαθειών και κράτησαν αρκετά καλά και στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Όταν κλείνει η αυλαία του παιχνιδιού με αυτόν τον τρόπο εμείς φεύγουμε στεναχωρημένοι γιατί θα ήταν μία ένεση ψυχολογική για εμάς και τα νέα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα». Όσο γι΄ αυτά που θα κάνει για να αλλάξει την ομάδα της Ξάνθης είπε: «Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες