Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Επενδυτής από Σαουδική Αραβία και για τη Λίβερπουλ


Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λίβερπουλ βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο των εξελίξεων. Όπως είναι φυσικό η παρουσία του Πρίγκηπα, Φαισάλ Μπιν Φαχάντ Μπιν Αμπντουλάχ Αλ Σάουντ, στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Χαλ έδωσε τροφή για σενάρια στον αγγλικό Τύπο...



Είναι κοινό μυστικό εδώ και καιρό ότι οι Τομ Χικς και Τζορτζ Τζιλέτ προσπαθούν να πουλήσουν ο ένας τον άλλον το 50% που έχει στην κατοχή του. Η επίσκεψη του Σαουδάραβα μεγιστάνα στο Μέρσεϊσαϊντ φούντωσε τα σενάρια περί νέου επενδυτή στην ομάδα.

Επισήμως ο Φαϊσάλ ενημέρωσε πως η επίσκεψη του είχε ως πρώτο στόχο την υπογραφή συμφωνιών με τη διοίκηση των «κόκκινων». Όπως δήλωσε ο ίδιος σε μέσα σε της χώρας του: «Υπογράψαμε πολλές συμφωνίες με τη διοίκηση της Λίβερπουλ. Αυτές αφορούν επενδύσεις πάνω στον αθλητισμό και την ίδρυση δύο ακαδημιών στο βασίλειο, καθώς και ισάριθμες στη Βόρεια Αφρική».

Η πρόταση του Σαουδάραβα μεγιστάνα για το 50% της Λίβερπουλ αναμένεται να φθάσει τα 350.000.000 λίρες, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από κάποια πλευρά. Πάντως, έρχεται σε μία περίοδο που ο Τομ Χικς έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα οικονομικά του συλλόγου να αναζητήσουν πόρους στη Σαουδική Αραβία και γενικότερα στη Μέση Ανατολή.
πηγη:contra

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες