Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην συμφωνία ACTA ή ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ στην ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ μας!


Αν η συμφωνία ΑCTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement)που υπέγραψε η χώρα μας μαζί με άλλες 21 χώρες εφαρμοστεί, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε ιδιώτες Παροχείς Υπηρεσιών Διαδικτύου να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τη δραστηριότητα των ΠΕΛΑΤΩΝ τους στο Διαδίκτυο και να ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ όποτε αυτές το θεωρούν σκόπιμο ΧΩΡΙΣ τη συνδρομή της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ή των ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ακόμη και εκτός της νόμιμης τους δικαιοδοσίας για να βάζουν ΠΟΙΝΕΣ που θα είναι από ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ και ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ λογαριασμών μέχρι και ΔΙΩΞΕΙΣ. Και ΑΦΟΡΑ την εν συνόλω ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΚΑΘΕΝΟΣ μας.

Συνδέστε την τελευταία αλλαγή που έγινε στο FACEBOOK με το δεξί παραθυράκι που επιτρέπει την κοινή θέαση σε όλους της παραμικρής ενέργειας του καθενός μας. Τι σημαίνει αυτό; Την πλήρη ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ όλων από όλους για να ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ στην ΙΔΕΑ της ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ που ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ.

Συνδέστε επίσης την νέα πολιτική της GOOGLE όσο αφορά τα BLOG και την υπαγωγή τους στην νομοθεσία της χώρας τους με την αλλαγή του DOMAIN τους. Συγκεκριμένα όλα τα blogs της πλατφόρμας blogspot.com ,θα αλλάξουν τον επόμενο μήνα domain αυτόματα με κατάληξη της χώρας έδρας τους. Τι σημαίνει αυτό; ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ στην ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ του κράτους και θα μπορεί να γίνεται ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ για οποιονδήποτε λόγο κριθεί από εξωγενείς παράγοντες, αναγκαίο.

Ή πρέπει να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ενέργεια που σκοπό έχει την ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΩΝ μας ή πρέπει να ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ και να τους δώσουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες