Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ....


Απόφαση φιάσκο από την διοργανώτρια αρχή, καθώς η ΕΟΚ ανέβαλε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή (6/3), μία απόφαση που συμφέρει σαφέστατα τον Παναθηναϊκό και όχι τον Ολυμπιακό. Σταυρόπουλος: "Πρόκειται για σκάνδαλο".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία αντέδρασε σφόδρα στην απόφαση της αναβολής του τελικού της Κυριακής (6/3) για το Κύπελλο Ελλάδος, πρότεινε, δια μέσω του γενικού διευθυντή της, Χρήστου Σταυρόπουλου, ένα σχέδιο ώστε την αναμέτρηση να την παρακολουθήσουν μικρά παιδιά.




Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να φέρουν στο γήπεδο 120 παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και μαθητές από διάφορα σχολεία είτε από τον Πειραιά, είτε από διάφορες άλλες γειτονικές περιοχές της πόλης, αλλά την συγκεκριμένη πρόταση την απέρριψε κατηγορηματικά ο Παναθηναϊκός και είναι ξεκάθαρο πως οι πράσινοι έψαχναν τρόπο ώστε να αποφύγουν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, καθώς όχι μόνο δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά την Πέμπτη (3/3) παίζουν στην Μάλαγα, οπότε θα είναι κουρασμένοι.



Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να έρθουν σε συμφωνία οι δύο ΚΑΕ με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προβεί στην αναβολή της αναμέτρησης και η ΕΟΚ, πλέον, χρειάζεται να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με άγνωστο το πότε.



Σταυρόπουλος: "Είναι σκάνδαλο"



Ο γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε: "Εμείς ως Ολυμπιακός είμαστε αντίθετοι με την απόφαση, έχουμε πάρα πολλές αντιρρήσεις. Πρόκειται για απόφαση σκάνδαλο, διότι μιλάμε για έναν τελικό που είναι πολύ καιρό προγραμματισμένος. Η αστυνομία είπε πως πριν από τρεις εβδομάδες έλαβε έγγραφο για τον τελικό, ενώ όλοι ξέραμε πότε θα γίνει. Καθόμαστε την τελευταία στιγμή και και συζητάμε. Η ΓΓΑ κατέθεσε την άποψη του κ. Μπιτσαξή να γίνει το παιχνίδι με παιδιά ή καθόλου. Εμείς προτείναμε να φέρουμε τις Ακαδημίες μας, έχουμε 120 παιδιά κάτω των 12 ετών.



Έχουμε πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και οικογενειακή κερκίδα στα ματς στο ΣΕΦ. Η θέση μας απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό, αν και είπαμε να δώσουμε τις καταστάσεις με τα παιδιά και τους γονείς στην αστυνομία και την Ομοσπονδία. Επαναλαμβάνω η αναβολή είναι σκάνδαλο. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, η αστυνομία προτιμά τη λύση της αναβολής. Εμείς ως Ολυμπιακός δεν δεχόμαστε καμία ημερομηνία για τον τελικό, έχουμε κάνει τον αγωνιστικό προγραμματισμό μας. Λαμβάνοντας υπόψιν τον τελικό, κάναμε την Παρασκευή αλλαγή στο ρόστερ μας.



Θα εξετάσουμε όλα τα δικαιώματά μας και θα επανέλθουμε. Οδηγηθήκαμε να συζητάμε 4 μέρες πριν για τον τελικό και να ψάχνουμε να βρούμε λύση. Την Παρασκευή μας είπαν πως υπήρχε ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας πως θα έρθουν παιδιά και μάλιστα θα μας πουν το ακριβές νούμερο. Σήμερα μας ανακοίνωσαν πως αδυνατούν να φέρουν παιδιά. Κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας".



Παπαδόπουλος: "Δεν κάνουμε προπαγάνδα"


O μάνατζερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, σχολίασε: "Πρόκειται για απόφαση της Πολιτείας. Ίσως να ήταν το προτιμότερο να αναβληθεί ο αγώνας για να κάτσουμε όλοι μαζί να βρούμε μια καλή λύση, ώστε ο τελικός να γίνει πραγματική διαφήμιση. Υπήρξε και πρόταση να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο κάτι τέτοιο θα αποτελούσε δυσφήμιση. Για τους μαθητές δεν είχαμε πρόβλημα, ήταν καλή ιδέα, αλλά αποδείχθηκε πώς έπεσε στο τραπέζι πολύ αργά. Δεν θέλουμε να ρίξουμε λάδι στη φωτιά και να κάνουμε προπαγάνδα. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της Πολιτείας".



Ο Ολυμπιακός ήδη ενεργοποίησε τον Γκόρντον στις εγχώριες διοργανώσεις


Από την πλευρά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, είναι δυσαρεστημένη με το γεγονός πως η απόφαση της αναβολής βγήκε λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση του τελικού, καθώς με το σκεπτικό πως η αναμέτρηση θα γινόταν στις 6 Μαρτίου, ενεργοποίησε στις εγχώριες διοργανώσεις ξανά τον Τζαμόν Γκόρντον αντί του Μάρκο Κέσελ, εδικά για αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα πλέον να χάσει από το πουθενά αυτή την αλλαγή στους ξένους.



Υπάρχει πιθανότητα να γίνει στις 27 Απριλίου


Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Α1 ολοκληρώνεται στις 20 Απριλίου και μέχρι τότε όλες οι ημερομηνίες θα είναι καλυμμένες. Οπότε η πιο πιθανή ημερομηνία ώστε να γίνει ο τελικός φαντάζει εκείνη στις 27 Απριλίου, τέσσερις μέρες μετά το Πάσχα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες