Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...


Έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Mega «Η Ζωή της Άλλης» καλά κρατούν.
Τα προβλήματα για την Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη) δεν τελειώνουν. Κι ενώ η σχέση της με τον μετρ Γιάννη (Μάνος Παπαγιάννης) πηγαίνει όλο και καλύτερα, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κάνει τη ζωή της άνω κάτω.




Όπως πληροφορούμαστε, ο ανιψιός τού Γιάννη, ο Χάρης (Γιάννης Αρβανίτης), θα χάσει τους γονείς του και έτσι θα μετακομίσει στο σπίτι του θείου του. Ο Γιάννης όμως δεν συμπαθεί την Ελπίδα και θα τους δημιουργεί συνέχεια εντάσεις.



Αν και είναι νωρίς ακόμη για τους τίτλους τέλους του πρώτου κύκλου, ωστόσο μάθαμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα εμφανιστεί ο σύζυγος της Κάτιας Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη), που μέχρι τώρα οι τηλεθεατές αγνοούσαν την ύπαρξή του. Τον ήρωα (Πέτρος) θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία του δεύτερου κύκλου.



Αλλαγές

Εν τω μεταξύ, είχαμε αλλαγή στην κορυφή της συγγραφικής ομάδας, καθώς αποχώρησε ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος που έκανε μέχρι τώρα τη διασκευή του σεναρίου από το πρωτότυπο ισπανικό στα ελληνικά.



Όσον αφορά τις φήμες ότι στο εξής το σενάριο των επεισοδίων θα βασίζεται σε ελληνικές ιδέες, ο σκηνοθέτης της σειράς Δημήτρης Αρβανίτης το διαψεύδει. Μιλώντας στο Yupi λέει: «Αυτό δεν ισχύει. Ακολουθούμε τον ισπανικό μύθο, φυσικά και κάνουμε μετατροπές, και έχουμε ακόμη αρκετό υλικό στη διάθεσή μας. Εξάλλου, τα επεισόδια του ισπανικού σίριαλ είναι σαρανταπεντάλεπτα, ενώ τα δικά μας διαρκούν μόνο τριάντα λεπτά».
Trivia

Ο νεαρός ηθοποιός Γιάννης Αρβανίτης, που υποδύεται τον ανιψιό του Μάνου Παπαγιάννη, στην πραγματικότητα είναι γιος του σκηνοθέτη της σειράς Δημήτρη Αρβανίτη. Είναι μουσικοσυνθέτης και έχει γράψει τη μουσική για τους τίτλους έναρξης και τέλους της «Ζωής της Άλλης».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες