Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KAIΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα βόρεια και το ανατολικό αιγαίο προβλέπει για το Σάββατο (13/2) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.



Πιο αναλυτικά στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου μέχρι τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Το μεσημέρι και από τα δυτικά πρόσκαιρα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν και πάλι τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιόνιου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ στρεφόμενοι σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα το μεσημέρι θα αυξηθούν και στις βορειότερες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και αργότερα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν αρχικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά στα βόρεια ισχυρές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 8 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν αρχικά λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 10 βαθμούς.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες