Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΠΟΡΝΤΟ...


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν το σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπορντό την Τρίτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (21:45, MEGA) για τους "16" του Champions League, o Mπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε πως θα επιλέξει μια τακτική πρόκρισης απέναντι στους Γάλλους ώστε οι ερυθρόλευκοι να φτάσουν στους "8" της διοργάνωσης. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης και σχολίασε πως με το κατάλληλο πάθος στον αγώνα οι Πειραιώτες μπορούν να πετύχουν κάτι καλό.



Mπάντοβιτς: "Θα μας βοηθήσει ο κόσμος"

"Ένα παιχνίδι Champions League είναι αρκετά διαφορετικό παιχνίδι από ένα ματς πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με την Μπορντό είναι αρκετά σημαντικό παιχνίδι για μας. Την Τρίτη (23/2) Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλή εικόνα στο γήπεδο, παίζουμε στο "Καραϊσκάκη" και πιστεύω πως ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει, όπως σε κάθε αγώνα. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, στους "16" της διοργάνωσης, όλες οι ομάδες διαθέτουν ποιότητα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στους δύο αγώνες. Είναι δύο ημίχρονα και την Τρίτη θα γίνει το πρώτο", σχολίασε ο προπονητής Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.



"Να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες μας"

Στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός των ερυθρολεύκων ρωτήθηκε αν έχει κάποια συγκεκριμένη τακτική, σε άμυνα και επίθεση, για να αντιμετωπίσει την Μπορντό και απάντησε: "Στο μυαλό μας έχουμε κάποιες σκέψεις, γνωρίζουμε την οργάνωση του αντιπάλου, όπως και η Μπορντό τη δική μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές μας και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Θα επιλέξουμε μία τακτική που πιστεύουμε πως θα μας οδηγήσει στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Ανάλογα με τον αντίπαλο που παίζεις αποφασίζεις κάποια πράγματα. Πάνω από όλα σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και συγκεντρωμένος για 90 λεπτά. Μπορεί το παιχνίδι να κριθεί στις λεπτομέρειες καθώς οι παίκτες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Το πως θα πρεσάρουμε και τι θα κάνουμε από θέμα τακτικής θα το δείτε αύριο (Τρίτη 23/2). Η Μπορντό είναι πολύ ικανή ομάδα, πολύ οργανωμένη, με ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια. Είναι μία πολύ καλά δουλεμένη και επικίνδυνη ομάδα".

"Αυτά είναι δικαιολογίες και εμένα δεν μ'αρέσουν"

Για την απουσία του Ντιαρά: "Και εμείς έχουμε σημαντικές απουσίες όλη την χρονιά και κοιτάμε την ομάδα μας πως κατεβαίνει στο γήπεδο. Όλοι έχουν απουσίες όμως πρέπει με αυτούς τους παίκτες που έχουν να τα καταφέρνουν. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν ό,τι καλύτερο στο γήπεδο".



Για το αν τον προβληματίζει η φυσική κατάσταση: "Θα ήταν εύκολο για μένα να έρθω και να πω πως παίξαμε την Κυριακή και θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτά είναι δικαιολογίες και εμένα δεν μ' αρέσουν. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε το ματς και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά".

Για τις διαφορές μεταξύ του πρώτου του ματς με την Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη και το παιχνίδι της Τρίτης: "Όλα τα ματς στο Champions League είναι δύσκολα και πρέπει να έχεις πάθος, θέληση και να είσαι σοβαρός. Υπάρχουν όμως διαφορές. Όλοι θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Υπάρχουν διαφορές στην κατάσταση του τότε με το τώρα, όμως όπως σας είπα εμείς θα είμαστε έτοιμοι".

Τοροσίδης: "Κάποια πράγματα δεν τα ξέρει ο κόσμος"

Από τη μεριά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης και σχολίασε: "Σίγουρα είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση. Έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο και σαν ομάδα δεν θέλουμε να σταματήσει εδώ το όνειρο. Θέλουμε να περάσουμε στους "8" κάτι που θα κάνει χαρούμενος και εμάς και όλη την Ελλάδα".

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ανακάμψει, κάνουμε πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια. Κάποια πράγματα δεν τα ξέρει ο κόσμος αλλά εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε, γιατί όταν μες στην χρονιά υπάρχουν δυσκολίες είναι δύσκολο να πετύχεις. Προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά η ψυχολογία και οι δυνάμεις της ομάδας μπορούν να τα καταφέρουν σ' αυτό το ματς".

"Mε σοβαρότητα και πάθος θα πετύχουμε"

Για το τι πρέπει να προσέξουν οι "ερυθρόλευκοι" στο ματς: "Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που υπάρχει. Εχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο μας, που ήταν η πρόκριση από τους ομίλους. Ομως δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ το όνειρο, αλλά να προχωρήσουμε στα προημιτελικά." Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι εντός έδρας, η Μπορντό πάρα πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και σίγουρα ξεχωρίζει σαν σύνολο. Αν είμαστε σοβαροί και τα 90 λεπτά και δείξουμε το πάθος σαν Ολυμπιακός θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλό".



Για το ποιούς παίκτες της Μπορντό ξεχωρίζει: "Η Μπορντό έχει και πολλούς και καλούς παίκτες αλλά το καλό της σημείο είναι το σύνολο. Οι Γκοργκούφ και ο Τζαμάκ είναι καλοί παίκτες όμως ξεχωρίζει σαν σύνολο". Για την φυσική κατάσταση: "Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι μέχρι αύριο για την φυσική κατάσταση. Τις τελευταίες 4 εβδομάδες δουλεύουμε για να ανταπικριθούμε μέχρι τον Μάη. Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα αλλά και η Ευρώπη μας αγχώνει. Σίγουρα τέτοια παιχνίδια σε απελευθερώνουν αλλά πάντα υπάρχει ένα άγχος".

"O κόσμος να είναι δίπλα μας και στα 90 λεπτά"

Για την σημασία του παιχνίδιου: "Για τον Ολυμπιακό έχει μεγάλη σημασία. Θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναπετύχει. Για την Ελλάδα είναι επίσης σημαντικό για τους βαθμούς που θα δώσουμε στην βαθμολογία της UEFA, για να βγαίνουν τα επόμενα χρόνια πιο πολλές και πιο εύκολα οι ομάδες μας στην Ευρώπη". Για το τι περιμένει από τον κόσμο: "Θέλουμε να είναι δίπλα μας και τα 90 λεπτά. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς αλλά αν ο κόσμος μας είναι δίπλα ο Ολυμπιακός έχει ένα κλικ παραπάνω για να αντεπεξέλθει σε κάθε αγώνα".

Ενώ είχαν απομείνει δύο ερωτήσεις προς τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς συνέβη και ένα απρόοπτο. Ξαφνικά, έσβησαν τα φώτα για λίγα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί πρόωρα η Συνέντευξη Τύπου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες