Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ...


Ο Ολυμπιακός βγάζει αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι και ο βάζελος για το ΚΤΕΛ για να πάει στο Λαγονήσι. Η πιο σιχαμένη ομάδα της Ευρώπης γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα και θα δει το φάιναλ φορ από τον καναπέ της. Μετά την Παρτιζάν και το Μαρούσι γλέντησε τους υπερόπτες του Ομπράντοβιτς και τους υποχρέωσε σε ακόμα μία ήττα. Δεύτερη σε δεύτερο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός κάνει πάρτι στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα και διαλύει για πλάκα όποιον βρεθεί στον δρόμο του οι βάζελοι δέχονται την μία σφαλιάρα μετά την άλλη. Και το φοβερό είναι ότι και τα δύο παιχνίδια τα έχουν χάσει μέσα στο ΟΑΚΑ. Με την Παρτιζάν ήταν γηπεδούχοι, μαζεύτηκαν και την… έφαγαν, ενώ με το Μαρούσι ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι, αλλά έπαιζαν με τον κόσμο τους στις κερκίδες και έχασαν με 80-78.

Ακόμα έχει τέσσερα παιχνίδια η συγκεκριμένη φάση, αλλά αφού τους νικάει όποιος θέλει θα μείνουν εδώ. Τρέμουν ξαφνικά που είδαν τον Τσίλντρες, τον Κλέιζα και τα άλλα παιδιά να τρομοκρατούν όλη την Ευρώπη και να μοιράζουν την μία 20άρα μετά την άλλη και προσπαθούν να το αποφύγουν.

Αποδείχτηκε γι' ακόμα μία φορά ότι όταν παίζουν με ξένους διαιτητές δεν έχουν καμία τύχη. Αυτοί είστε σας έχουν ξεφτιλίσει. Είδατε όταν το μπάσκετ παίζεται με τους πραγματικούς του κανόνες τι γίνεται; Μόνο με τα κοράκια μπορείτε και με τίποτα άλλο. Το τσίκνισε το Μαρούσι...

Το θέμα είναι ότι εμείς πάμε στο Παρίσι και αυτοί στο Λαγονήσι. Καλό σας ταξίδι βαζελάκια και προσοχή.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες