Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....


Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, πολύ ισχυρές στα ανατολικά και νότια, καθώς και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, ενώ θα εκδηλωθούν καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στη Θράκη και από το απόγευμα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 01 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στα νότια νότιοι 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές. Πιθανότητα τοπικής καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα γύρω ορεινά. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 07 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες