Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΙΣΠΑΝΙΑ:ΥΨΩΣΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 5000 "ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ"


Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός των οπαδών στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα προκαλεί την έκπληξη όλων όσων ασχολούνται με τον «βασιλιά τον σπορ» στην Ελλάδα. Αυτό όμως που συνέβη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μπαρτσελόνα στην πόλη Παλαφρουχέλ είναι… «άνω ποταμών» και ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας όλων των οπαδών των ελληνικών ομάδων...

Οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης ύψωσε ισπανική σημαία με το έμβλημα της «βασίλισσας» ανάμεσα σε 5.000 οπαδούς των «μπλαουγκράνα» και έφυγε σαν… κύριος χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του τοπικού συλλόγου της καταλανικής πόλης, Παλαφρουχέλ, η Μπαρτσελόνα έκανε προπόνηση στην έδρα της ομάδας, εκεί όπου βρέθηκαν περίπου 5.000 οπαδοί της για να την παρακολουθήσουν. Ανάμεσά τους, όμως, ήταν και ο -θρασύς για κάποιους, θαρραλέος για κάποιους άλλους- οπαδός της μισητής Ρεάλ Μαδρίτης που ένοιωσε την ανάγκη να εκφράσει την αγάπη του για τη «βασίλισσα».

Το παράδοξο της υπόθεσης για τα μάτια του Έλληνα οπαδού, είναι ότι οι οπαδοί της Μπάρτσα δεν του έδωσαν καμία απολύτως σημασία.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες