Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KAIΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία, και παγετό στα ηπειρωτικά προβλέπει η για τη Δευτέρα (25/1) η ΕΜΥ.
Συγκεκριμένα...
Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από - 11 έως 3 βαθμούς κελσιου. Τοπικά θα σημειωθεί ολικός παγετός.


Στα Νησιά Ιόνιου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα νησιά του Ιόνιου μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από - 6 έως 10 βαθμούς κελσιου. Τοπικά θα σημειωθεί παγετός


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο
θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές η χιονόνερο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας με χαμηλό υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από - 4 έως 7 βαθμούς κελσιου. Στη Θεσσαλία θα σημειωθεί τοπικά παγετός και δε θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς κελσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενω πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα υπάρξουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς κελσιου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις η χιονόνερο στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 6 με 7 και στα νότια πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από - 2 έως 10 βαθμούς κελσιου. Στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς κελσιου.

Στην Αττική θα υπάρχουν νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις η χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 06 βαθμούς κελσιου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών χιονοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από - 03 έως 02 βαθμούς κελσιου. Τοπικά θα σημειωθεί ολικός παγετός.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες