Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....


Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές βροχές. Από το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά αναμένεται ένταση των φαινομένων.



Στη δυτική Μακεδονία θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις. Στη Θράκη τις βράδυνες ώρες θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν, το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις ενώ τη νύχτα στα νότια θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 και το βράδυ στο ιόνιο μέχρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις κυρίως στα βορειότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωινές ώρες. Τη νύχτα και από τα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και προς το βράδυ ανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 09 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες