Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σχεδόν σε όλη την ελληνική επικράτεια προβλέπει για το Σάββατο (30/1) η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 10 βαθμούς.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Τα φαινόμενα το βράδυ θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 17 βαθμούς Κελσίου

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, θα υπάρχουν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 19 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 19 βαθμούς.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 19 βαθμούς.

Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 ενισχυμένοι το βράδυ στα νότια στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 10 βαθμούς.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες