Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια και χιόνια στα ορεινά προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και στα ορεινά χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 (μηδέν) έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές . Καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο τοπικά ισχυρές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες κυρίως στα νότια χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα κατά τόπους στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη θα είναι ισχυρά. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα σταδιακά βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στα νότια κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία από το μεσημέρι δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 09 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες