Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΠΑΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΤΙΝΙΟ...


Οριστική πλέον είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Εντίνιο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τις επαφές του με τη Μάλαγα και αναχωρεί από την Ισπανία για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.


Ο Εντίνιο τα βρήκε σε όλα με τη Μάλαγα για τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ και αναμένεται ακόμη και την Παρασκευή. Ο "Δικέφαλος" είχε έρθει σε συμφωνία με τον Πορτογάλο άσο και απέμενε το «οκ» της Μάλαγα, στην οποία ανήκει, για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες. Ακόμη, προέκυψε οψιόν αγοράς στο ένα εκατομμύριο ευρώ, εφόσον ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον κρατήσει.


Στο μεταξύ, σε εξετάσεις στο γόνατο υποβλήθηκε ο Νταρίο Κρέσιτς μετά από χτύπημα που δέχτηκε στη χθεσινή προπόνηση. Παρά τους αρχικούς φόβους, η ακτινογραφία έδειξε μια απλή κάκωση στο γόνατο που θα τον αφήσει λίγες μέρες εκτός προπονήσεων.

Τι συμβαίνει με τον Κοντρέρας;
Ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν προπονήθηκε σήμερα και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ, με σκοπό να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα επιπλοκής, τον οδηγούν στο γιατρό για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει. Ωστόσο, το ιατρικό τιμ του "δικεφάλου" θεωρεί πως δεν υπάρχουν φόβοι να απουσιάσει από το ματς του πρωταθλήματος, το Σάββατο.

Για τους Βιεϊρίνια και Λίνο, που δεν γυμνάστηκαν, δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας και θα παίξουν κανονικά εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Ολιβιέ Σορλέν που συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες