Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα νότια της χώρας, προβλέπει για την Τετάρτη (20/1) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πιο αναλυτικά...

...στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Χαλκιδική, την Ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 ως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, ενώ ενδέχεται να βρέξει στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά, ενώ λίγες βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε Σποράδες, Ανατολική Στερεά και Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως 5 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με παροδικές βροχές, ενώ χιόνια θα έχουν οι ορεινές περιοχές της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 14 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το βράδυ στα νότια. Οι άνεμοι θα φτάσουν στα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα έχουμε στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν πρόσκαιρα στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 5 βαθμούς Κελσίου.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες