Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ...

Στις πίστες, έστω και αν οδήγησε αγωνιστικό το μονοθέσιο της Mercedes για το GP2, επέστρεψε ο Michael Schumacher. O Γερμανός πιλότος συμπλήρωσε 52 γύρους στην πίστα της Jerez και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνάντησε δεν έκρυψε την ικανοποίηση του.



«Όλες οι αισθήσεις μου ήταν σε πλήρη συναγερμό, αυτό και μόνο άξιζε. Ένιωσα άνετα στην πίστα εξ’ αρχής. Αυτή η ημέρα ήταν ειδικά καλή γιατί μετά από πολύ καιρό γιατί οδήγησα ένα μονοθέσιο που πλησιάζει σ’ αυτά της F1. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και την GP2 για την ευκαιρία που μου έδωσαν», δήλωσε ο Schumi.

O 41χρονος οδηγός δεν έχασε την ευκαιρία να ξαναπιάσει τιμόνι σε πίστα της F1, ενόψει και των χειμερινών δοκιμαστικών που είναι προγραμματισμένες τον Φεβρουάριο. Τότε (σ.σ την 01/02) ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα δοκιμαστεί σε συνθήκες F1 και θα διαπιστώσει σε ποιο ακριβώς επίπεδο βρίσκεται, με τη νέα χρονιά να πλησιάζει επικίνδυνα.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Schumacher μπήκε σε μονοθέσιο για δοκιμές έπειτα απ’ αυτές που έκανε με τη Ferrari (του 2007) την περυσινή περίοδο. Τότε τα προβλήματα στον αυχένα του του είχαν στερήσει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο χώρο που δοξάστηκε, αλλά τώρα τίποτα δεν τον σταματά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες