Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν το απόγευμα της Κυριακής οι αγρότες, μετά τη συνάντηση που είχαν με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή...
Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών άκουσαν τις προτάσεις της κυβέρνησης δια στόματος της κας Μπατζελή, ωστόσο δεν έμειναν ικανοποιημένοι και δήλωσαν ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται.

«Σκοπός είναι να παταχθεί η αθέμιτη αγορά που μαστίζει και την αγροτική οικονομία. Οι αγρότες είναι μαζί μας και πρέπει να συνεχίσουμε τις βαθιές διαρθρωτικές αλλαγές» είχε δηλώσει νωρίτερα η υπουργός, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον οικονομικές ενισχύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγρότες από 10 μπλόκα σε όλη την Ελλάδα αποφάσισαν να μην προσέλθουν στη συνάντηση με την υπουργό, υπογραμμίζοντας ότι το κεντρικό τους αίτημα είναι οικονομικό. Ανάμεσα στους αγρότες που δεν προσήλθαν στη συνάντηση με την υπουργό είναι οι αγρότες της Νίκαιας και του μπλόκου του Προμαχώνα.

Ξεχωριστή συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ζητούν οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι προγραμματίζουν παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στο Ζάππειο, την ώρα που θα διεξάγεται ο διάλογος για το αγροτικό. Στην Αθήνα έρχονται τη Δευτέρα και οι αγρότες της Νίκαιας. Μπλακ άουτ στο εθνικό οδικό δίκτυο αναμένεται την ίδια ημέρα, αλλά και την Τρίτη, καθώς στις 11.00 το πρωί με 14.00 το μεσημέρι, την ώρα του διαλόγου, οι «γαλάζιοι» αγροτοσυνδικαλιστές προγραμματίζουν να κλείσουν και τους παράδρομους στις εθνικές οδούς.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες