Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Επιδείνωση του καιρού και τοπικές βροχές προβλέπει για την Πέμπτη (21/1) η ΕΜΥ.


Πιο αναλυτικά,



στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη Χαλκιδική και την ανατολική Μακεδονία και από το απόγευμα και στην υπόλοιπη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 ως 7 βαθμούς.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στα νότια όπου τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από -2 ως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στα νότια καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρες. Οι άνεμοι ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από -2 ως 11 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με λίγες παροδικές βροχές που από το βράδυ και από τα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία ως τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που παροδικά θα αυξάνονται. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς.

Στην Αττική θα υπάρχουν αρχικά λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα θα σημειωθούν καταιγίδες και χιόνια στην Πάρνηθα. Οι ανεμοι ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 ως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημενες. Ασθενεις βροχές αρχικά στα ανατολικά και από το απόγευμα μία στα υπολοιπα. Λιγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 ως 7 βαθμούς.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες