Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΒΓΑΛΑΝ ΞΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ...


Αισιόδοξοι εμφανίζονται γιατροί στην Κίνα για την εξέλιξη της υγείας ενός παιδιού του οποίου καρφώθηκε στον εγκέφαλο ένα ξυλάκι (chopstick) την ώρα που έπαιζε με τα παιχνίδια του.



Αρχικά, οι γιατροί του τοπικού νοσοκομείου της περιοχής Shandong εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και απαισιόδοξοι για την επιτυχία της εγχείρησης αφού στερούνταν τον κατάλληλο εξοπλισμό. Οι γονείς του μόλις 14 μηνών αγοριού οδήγησαν 10 ώρες για να φτάσουν στο Πεκίνο ώστε το παιδί τους να γίνει καλά ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Li Jingchao υπέφερε από υψηλό πυρετό και καρδιακή αρρυθμία.
"Ήμασταν προετοιμασμένοι για τα χειρότερα όταν ξεκινήσαμε την εγχείρηση", είπε στο Skynews ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Chen Yawei.

Οι νευροχειρουργοί βρήκαν το ξυλάκι (chopstick) 4 χιλιοστά μέσα στον εγκέφαλο και η απομάκρυνσή του θα μπορούσε να προκαλέσει παράλυση ή ακόμη και θάνατο.

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Bo Ai προσέθεσε πως ο ο χειρουργός Sun Wei είχε αναλάβει τέσσερις παρόμοιες υποθέσεις στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Η εγχείρηση έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο και αυτές τις μέρες ο μικρός λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την αποφυγή λοίμωξης επειδή το ξυλάκι ήταν βρώμικο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες